Kuvaus

Erittäin hyväkuntoinen uudemman mallinen 3DS - konsoli alkuperäisessä pakkauksessaan. Mukana on edelleen kaikki, mitä pakkauksessa on alunperinkin tullut mukana: käyttöohjeet, sisäpahvit, konsolin pehmuste, sekä AR-kortit (pakkaus avattu siististi). Laturi ei kuulu peruspakkaukseen, vaan se tulee hankkia erikseen.

Konsolin näytöt ovat naarmuttomat ja kaikki toimii kuten pitääkin. Laitteen väri on metallic blue. Kannessa on pientä kulumaa, mutta yleisilme on todella siisti. Numero täsmää paketin numeroinnin kanssa.

Laitteessa on valmiiksi ladattuna muutamia pelejä, joiden kohtalon jätän ostajan ratkaistavaksi.

Kysy toki, jos kaipaat lisäkuvia tai -tietoa.

Kaappien syyssiivouksen myötä tyhjennän vuosien varrella kertyneitä peli- ja laitevarastoja. Katso myös muut kohteeni. Yhdistelen pelejä mielelläni samaan pakettiin postikulujen minimoimiseksi. Katso muut kohteeni: https://www.huuto.net/haku/sellernro/113296

Lisätty 17.10.2024 21:45

Olen saanut kysymyksiä liittyen näyttöihin. Tein lisätutkimuksia ja olen nyt 99% varma, että molemmat näytöt ovat IPS-mallia.

Vertasin tätä vierekkäin toisen vastaavan konsolin kanssa. Toisessa alanäyttö "haalistuu" kuvakulman kasvaessa, mutta tässä myynnissä olevassa näin ei tapahdu.

Netistä löytyvän tiedon mukaan myös sarjanumero viittaa dual IPS - malliin, mutta tämä ei valitettavasti ole täysin luotettava tunnistusmetodi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
170 €
Sulkeutuu 5 vrk 8 h 26 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 170 € Sulkeutuu 5 vrk 8 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.10. klo 11:42
Kysymys poistettu.
17.10. klo 13:28

Siis molemmat ovat IPS? Modatuissa koneissa pystyy näkemään hardware tiedot

17.10. klo 13:53

Kyllä, molemmat näytöt käyttäytyvät samalla tavalla. Minun nähdäkseni ovat molemmat IPS. Kummassakin luettavuus säilyy, vaikka katsoisi kuinka vinosta. Konetta ei ole modattu, on täysin alkuperäisessä kunnossa. En siis pääse käsiksi hardware-tietoihin.

17.10. klo 7:03

IPS vai TN näytöt?

muokattu 17.10. klo 10:24

Hyvä kysymys. Googlasin ja selvitin, että Laitteessa on IPS - näytöt. Konsolia kääntäessä kuva säilyy kirkkaana, vaikka katselukulma pienenee. Voiko asiaa varmistaa myös jollakin muulla tavalla?