Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

I'M HAPPY TO GIVE YOU SERVICE IN ENGLISH TOO IF NEEDED! :)

Myydään kaksi (2) huippusijainnilla olevaa vierekkäistä lippua elämää suuremman karismajättiläisen Nick Caven sooloesiintymiseen, jota säestää Radioheadista tuttu Colin Greenwood Musiikkitalolla Helsingissä torstaina 27.6.2024 klo 19:00. Tiistainen ja keskiviikkoinen lähes 2,5-tuntiset konsertit osoittivat, että herra Cave todella on yksi maailman lumoavimpia artisteja yleisön uppoutuessa mukaan maagisiin matkoihin Musiikkitalon intiimiltä tuntuvassa salissa :) Setlist.fm-sivuston tiedoista huomaat, että esitetyt kappaleet olivat useamman osalta erit varsinkin encore-osuuksien aikana - kuka tietää mitä torstain konsertissa kuullaan? :)

Kohteen hinta sisältää siis kaksi (2) kappaletta vierekkäisiä istumapaikkalippuja kyseiseen tapahtumaan.

Ensisijaisesti tilisiirron avulla tapahtuvan maksun suorittamisen ja sen perille saapumisen jälkeen liput siirretään ilmoittamallesi nimelle ja toimitetaan sinulle. Koko seurueen tulee olla mukana samaan aikaan, kun lippuihin merkitty henkilö on astumassa Musiikkitalon saliin sisään. Lipuissa olevan nimen tulee olla sama kuin kuvallisessa henkilöllisyystodistuksessa, joka tulee esittää mennessä sisään tapahtumatilaan.

Liput ovat vain ja ainoastaan minun hallussani, täten niiden toimivuudesta ei ole mitään epäselvyyttä ja voit täysin 110% turvallisin mielin ostaa minulta ne :) Palautteitani vilkaisemalla huomaat, että teen pelkästään reilua ja nopeaa kaupankäyntiä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


499 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.6.2024 13:58
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.