Kuvaus

Tuotteen Nils Camp NCC03 lämpömuki musta kuvaus


Nils Camp NCC03 lämpömuki musta

Nils Camp NCC03 lämpömuki musta on täydellinen kumppani retkille, retkeilyyn ja matkoille. Tämä tyylikäs termosmuki pitää juomasi lämpimänä tai kylmänä pitkään, joten voit nauttia suosikkijuomastasi missä tahansa ja milloin tahansa. Mukin musta väri ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä sopivan niin miehille kuin naisille.

Tämä lämpömuki on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää käyttöä ja pitää juoman lämpimänä jopa 6 tuntia ja kylmänä jopa 12 tuntia. Sen tiiviisti sulkeutuva kansi estää tahattomat vuodot ja pitää juoman turvallisesti sisällä. Mukin käytännöllinen koko mahtuu helposti reppuun tai laukkuun, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa.

Nils Camp NCC03 lämpömuki musta on myös helppo puhdistaa. Voit pestä sen käsin tai käyttää astianpesukonetta. Sen kestävä rakenne takaa, että muki säilyttää laadukkuutensa pitkään.

Osta Nils Camp NCC03 lämpömuki musta ja nauti kuumasta kahvista, teestä tai muista juomista missä tahansa tilanteessa. Tämä lämpömuki on täydellinen valinta ulkoiluun, matkailuun ja päivittäiseen käyttöön.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 4 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.