Kuvaus

Miehiä ja ihmisiä & 14 solmua Greenwichiin & Yksityiset  tähtitaivaat & Kenen kuvasta kerrot & Taivaanpallo - Kovakantiset

Taivaanpallo

1.painos (Lisäys pakettiin, ei yhteiskuvassa - kuin uusi)

Tähtitieteilijän oppipojan tie vie Saint Helenan saarelta 1600-luvun Lontooseen.

Loisteliaassa romaanissa tiede ja usko kamppailevat valistuksen sarastaessa. Angus tahtoo silmistään purjeneulanterävät, ja kehittää näköään merkitsemällä öisin tähtien asentoja. Hän haaveilee Lontoosta ja pääsystä saarella käyneen Edmond Halleyn oppipojaksi. Lamaannuttava väkivallanteko kohdistuu pojan perheeseen, ja epävarmuuden ja levottomuuden ajat alkavat. Salakatolilaiset vehkeilevät ja itsevaltias kuvernööri pelaa omaan pussiinsa. Viesti saarelta on saatava emämaa Englantiin, ja Angus soudetaan jänikseksi purjelaivaan. Hänen uusi elämänsä alkaa märssykorin korkeuksissa, ja kaikki entinen jää taakse.

Miehiä ja ihmisiä

3.painos

Valloittava romaani kesästä, jona nuori
mies hankkii ensimmäiset kokemuksensa
työelämästä, naisista ja alkoholista

17-vuotiaan nuorukaisen kesäpäivät kuluvat peltifirmassa raavaiden miesten puuhia ja juttuja seuraten. Touhu on välillä kaoottista, mutta mielipiteet varmoja. Porukassa pärjätäkseen apumiehen on päästävä jyvälle peltimiesten surkuhupaisasta kunniakoodista. Kesää leimaa epävarmuus tulevaisuudesta, mutta illat ja yöt täyttyvät laillisista ja laittomista harrastuksista. Herkät ja vaivalloiset ensiaskeleet on otettava niin rakkauden kuin seksuaalisuuden saralla. Isän jouduttua sairaalaan saapuu viesti, joka avaa vanhat salaisuudet, ja monet asiat näyttäytyvät uudella tavalla.

14 solmua Greenwichiin

2.painos

Suomalainen Petr Järvi saa yliopistoaikaiselta ystävältään vuosien hiljaisuuden jälkeen merkillisen sähköpostin. Graham pyytää häntä osallistumaan kanssaan ennen kokemattomaan kilpailuun. Tarkoituksena on tähtitieteilijä Edmund Halleyn juhlavuoden kunniaksi matkustaa maapallon ympäri Greenwichin pituuspiiriä myöten, ja mahdollisimman samoin keinoin kuin Halleyn aikaan 1700-luvulla olisi ollut mahdollista. Matkaseurueeseen kuuluu myös Grahamin vaimo Isla, ja myöhemmin mukaan liittyy Petrin pikkuveli Kari.

Yksityiset tähtitaivaat

1.painos

Romaani Betelin suvusta viime vuosisadan vaihteesta vuoteen 2012. Voimakas, kaunis, ainutlaatuinen kuvaus ihmisestä ja maailmasta, unelmista ja pyrkimyksestä niiden toteuttamiseen, tarpeesta ymmärtää.

Isän nimi on Johan ja pojan nimi on Johan. Isän elämänkehykset ovat vallankumouksen jälkeisessä Neuvostoliitossa, pojan Suomessa. Pojanpoika, Jouko-Johan, tutkii alkuperäiskansoja Irakin ja Iranin rajaseudulla ja etsii elämänsä tarkoitusta oudolla pakomatkalla halki Euroopan. vuosia myöhemmin hänen tyttärensä Jutta matkustaa vanhan Samarian rajoille riitauskontojen yhteisleirille seuratakseen Venuksen kulkua auringon yli.

Yksityiset tähtitaivaat on kirjallisuutemme suuria romaaneja. Sen rakennusaineksia ovat Olli Jalosen aikaisemmin ilmestyneet romaanit Johan ja Johan, Isäksi ja tyttäreksi ja Elämä, ja elämä.

Kenen kuvasta kerrot

1.painos

Helena Siiranen on 44-vuotias. Tärkeitä asioita hänen elämässään ovat kirjoittaminen ja aviomiehen työn kautta musiikki. Helena on julkaissut kirjoja salanimien suojassa, nyt hän haluaisi julkaista omalla nimellään.
Olli Jalosen romaani naisesta, yksinäisyydestä ja ykseydestä vie elämän alkulähteille, kertoo asioista jotka ovat silmiemme edessä mutta joita emme kuitenkaan näe, avaa väyliä alitajunnan mystiseen virtaan johon kaikki teot heijastuvat.

Kenen kuvasta kerrot kun kerrot itsestäsi?

Romaanin monimutkainen rakenne mukailee Beethovenin Eroica-sinfoniaa.

Ei merkintöjä, kansipapereissa kulumia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
Sulkeutuu 17 vrk 8 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16 € Sulkeutuu 17 vrk 8 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.