Tuote on myyty käyttäjälle JereWendelin hintaan 19 €

Kuvaus

Myydään kuvissa esiintyvä läjä pc-pelejä (joukossa yksi kieliohjelmisto), yhteensä julkaisuja on 46kpl. Neljännessä kuvassa näkyvät ovat vielä muoveissa ja avaamattomia. Kaikkien muiden julkaisujen levyt katsoin päällisin puolin läpi ja ne näyttivät naarmuttomilta, paitsi tuo päällimmäinen Shade:wrath of angels, jossa levyn kiinnikkeet olivat rikki. Nämä ovat tulleet minulle kuolinpesän jäämistönä, joten mikäli näissä joissain on mahdollisia koodeja, voidaan olettaa että ne on jo käytetty. Otathan tämän huomioon ennen kuin huudat:) Kunnoksi laitan varmuuden vuoksi tyydyttävä, sillä tämä kasa myydään testaamattomana.

Tavaraa on sen verran paljon että postikulut pakettina 8,90€. Tuote postitetaan kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Yhdistelen mielelläni myös postikuluja, joten katsothan myös muut myytävät tuotteemme:)

Tmi Tasoloikka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.6.2024 18:30
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.6. klo 21:06

Hei, voitko julkaista Tori.fi:ssä? Ostaisin sinulta pari peliä :)

19.6. klo 21:13

Huuda siitä koko läjä:) itsellä ei ole mitään kiinnostusta näitä kohtaan ja myyn ensisijaisesti kaikki kerralla. Katsotaan kuitenkin jos ei huutokaupalla mene, niin ehkä sitten saatan laittaa nämä toriin