Tuote on myyty käyttäjälle laheer hintaan 12 €

Kuvaus

Tammi pokkarit

Kultainen kompassi 

Lyra on elänyt koko lapsuutensa perheettä tiedemiesten parissa oxfordilaisessa collegessa. Kun vilkas tyttö uteliaisuuttaan pujahtaa huoneeseen, johon häneltä on pääsy kielletty, mikään ei ole enää ennallaan. Lyra päätyy salaperäiseen Pohjolaan, maahan johon liittyvät kadonneet lapset ja arvoituksellinen Tomu. Onneksi hänellä on apunaan kompassin kaltainen aletiometri. Tuo ihmeellinen kapine antaa vastauksen henkilölle, joka osaa tulkita sen symboleita. Lyralla on luonnostaan sen tulkitsemisen taito.

Salaperäinen veitsi

Oudossa Cittàgazzen kaupungissa Lyra tapaa Willin, joka Lyran tavoin on kotoisin toisesta maailmasta. Vaikka Lyra pääsee Tomun arvoituksen jäljille, ihmeellinen aletiometri käskee häntä etsimään pojan kanssa tämän kauan sitten kadonneen isän. Will saa haltuunsa salaperäisen veitsen, jossa on maagisia voimia. Samalla hänelle veitsen kantajana siirtyy suuri vastuu. Moninaiset vaarat uhkaavat nuoria, kun he lähtevät etsintämatkalleen maailmojen välisten rajojen hämärtyessä.

Maaginen kaukoputki

Lyra lähtee uhkarohkealle matkalle Kuolleiden maahan. Mutta mitä pohjimmiltaan on Tomu, jonka näkemiseen tarvitaan erikoinen kaukoputki?

Lyra haluaa pelastaa ystävänsä Rogerin Kuolleiden maasta, vaikka kukaan ei ole koskaan palannut sieltä. Mukana pelastusretkellä on Will, jonka salaperäisellä veitsellä voi leikata ikkunan mihin tahansa maailmaan. Mystisen Tomun arvoituksen ratkaisu riippuu paljolti tohtori Mary Malonesta ja hänen rakentamastaan ihmeellisestä kaukoputkesta. Lyra ja Will joutuvat tekemään äärimmäisen vaikean ratkaisun, josta riippuu kaikkien kohtalo.

Ei merkintöjä, OK luetut pokkarit, kunto kuten kuvissa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.9.2024 14:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.