Kuvaus

Pioneer DCS-360 kotiteatterisetti. Dolby Pro Logic Surround II -tekniikalla virtuaalinen surround-ääniympäristö. Hyvä elokuvia ja pelaamista ajatellen.

Kokonaisuus sisältää S-DV360SW vahvistimen, S-DV360T neljä tallboy-kaiutinta + keskuskaiuttimen ja XV-DV360 vastaanottimen.

DCS-360:n äänijärjestelmä on 5.1, mikä mahdollistaa tasapainoisen ja dynaamisen äänilähdön. Satelliittikaiuttimet ja subwoofer tuottavat voimakkaan basson ja selkeitä diskantteja. Jokaisen satelliittikaiuttimen RMS-teho on 60 W ja impedanssi 4 ohm, mikä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn.

Subwoofer RMS-teho on myös 60 W, mikä lisää syvyyttä ja intensiteettiä matalataajuiseen ääneen. Sen impedanssi on myös 4 ohm, mikä varmistaa yhteensopivuuden ja tehokkaan äänentoiston.

4 kpl tallboy-satelliittikaiutinta + 1kpl keskuskaiutin, mikä mahdollistaa paremman äänen projisoinnin ja parantaa kuuntelukokemusta. Tallboy-kaiuttimien RMS-nimellisteho on 60 W, mikä tarjoaa vahvan ja tasapainoisen äänilähdön, taajuus näissä 70 - 20000 Hz. Keskuskaiuttimen taajuus 75 - 20000 Hz. Impedenssit edellä mainituissa myös 4 ohm.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 13 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

170 € Sulkeutuu 8 vrk 13 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.