Tuote on myyty käyttäjälle jope-san hintaan 84 €

Kuvaus

Myynnissä PlayStaion 2 (SCPH-50004), johon on asennettu 500GB SATA-kovalevy käyttäen mukana tulevaa Gamestar adapteria. Mukana tässä paketissa tulee myös vastaava Sonyn oma alkuperäinen IDE-kovalevy adapteri (SCPH-10350), joka toimii myös verkkokorttina ja sen avulla voi PlayStaion 2 -konsolin liittää verkkoon.

Mukana tulee myös yksi ohjain, nippu pelejä ilman alkuperäistä pakkauksia tai ohjekirjoja, viisi Sonyn alkuperäistä 8MB muistikorttia, yksi 16MB tarvikekortti, yksi 64MB FMCB v1.953 muistikortti ja kaksi komposiitti kaapelia, sekä komponenttikaapeli, jonka avulla laitteesta voi saada teräväpiirtokuvaa ulos 1080i-resoluutioon saakka. Pelit on testattu toimiviksi ja kovalevy on tyhjennetty enne myyntiin laittamista. Koska konsolilla ja peleillä on jo ikää, laitoin siksi kuntoluokaksi tyydyttävä. Kohteet myydään sellaisenaan ja siinä kunnossa kuten kuvista ilmenee.

Laitteeseen asennetulle kovalevylle voi esimerkiksi asentaa pelejä tai muuta halutessaan, kun käyttää apuna mukana tulevaa FMCB v1.953 (Free MCBoot) muistikorttia, joka käynnistää laitteen uusien ominaisuuksien kera. Kyseinen muistikortti mahdollistaa myös paljon muuta ilman laitteen varsinaista modaamista.

Mukana tulevat pelit:
- Guilty gear X
- Dead or Alive 2
- Zone of the Enders
- Zone of the Enders: The 2nd Runner (Special Edition)
- Soulcalibur 3
- Tony Hawk's Pro Skater 3
- Final Fantasy XII
- Final Fantasy X
- Ratchet & Clank
- Dancing Stage MAX
- Grand Theft Auto: Vice City (GTA Vice City)
- Grand Theft Auto 3 (GTA3)
- Burnout 3
- Tekken TAG Tournament
- Breath of Fire: Dragon Quarter
- Orphen: Scion of Sorcery

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
84 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.3.2024 21:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.3. klo 23:21

Hei! Missä kunnossa levyt ovat? Onko niissä naarmuja? Kuinka paljon, kuinka isoja?

18.3. klo 21:36

Hei! Kaikki levyt ovat toimivia. Mielestäni suurimmassa osassa levyistä kunto on hyvä tai erinomainen. Joitain yksittäisiä pieniä hiusnaarmuja saattaa olla. Tekken, Ratchet & Clank ja Burnout 3 ovat tyydyttävässä kunnossa, niissä näkyy enemmän jälkiä.