Kuvaus

Alkuteos ilmestynyt 1996. Perustuu Burton Armusin kirjoittamaan tv-sarjaan ja on saanut vaikutteita Edgar Rice Burroughsin teoksista Tarzanin paluu ja Tarzan maan uumenissa. Suomentanut Petri Tapola. Kannen valokuva: Micheline Keller. Sidottu, kansipaperi.

Uusi vauhdikas Tarzan-kirja – viidakon valtias on yhä sankareista suurin. Mahtavia seikkailuja Afrikan sydämessä, pääosassa legendaarinen Tarzan, joka joutuu silmätysten yliluonnollisten voimien kanssa... Kirja liittyy uuteen TV-sarjaan, joka tullaan näkemään myös Suomessa.

Viidakkokotiinsa Euroopasta palannut Tarzan kohtaa mahtavan vihollisen: Nikolai Rokoff, salaperäisen tsaarin poika, on ryöstänyt pyhän afrikkalaisen amuletin, johon liittyy suunnattomia voimia. Kristallisen amuletin avulla voi rikkoa todellisuuden rajat ja avata portin suureen tuntemattomaan. Amuletti johdattaa Rokoffin ja Tarzanin hänen kintereillään kauas muinaiseen temppeliin, johon kätkeytyy suunnaton aarre – mutta myös ääretön vaara, sillä temppelin sydämestä vie väylä Pellucidarin esihistorialliseen valtakuntaan...

Vain Tarzan pystyy torjumaan Pellucidarista tulevan vaaran ja tuomaan pyhän amuletin takaisin sen oikeille omistajille.

Amerikkalainen R. A. Salvatore on tunnettu fantasiakirjailija, joka jatkaa Edgar R. Burroughsin luoman Tarzanin tarinaa loistavalla tavalla.

Kovakantinen kirja on kansipapereitaan myöten erittäin siisti. Postikulut 4,9 e lisätään hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 12 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,90 € Sulkeutuu 18 vrk 12 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.