Kuvaus

Kuvanmukaiset, hyvässä uudenveroisessa iskussa olevat SARJAKUVAT aikuiseen maksuun.

RIVO LÄNSI - sarjikset  1 - 5 + Special 1

Sarjikset  "KUUDESTI LAUKEAVA SEKSI- WESTERN" ovat seuraavat:

Special # 1 - Mekaaninen Morsian

Tervetuloa 1890-luvulle!

Rahvaanomainen porukka, joka ei häpeä mitään, on taas kokoontunut tunkkaisessa kellarissa ja likaisten ajatusten siivittämänä värkännyt kasaan uuden Rivo Länsi -pokkarin.

Astu uuteen, uljaaseen maailmaan, jossa sähkö rätisee ja höyry tuhisee – myös makuuhuoneessa. Mikä onkaan Mekaanisen morsiamen, lännen kuumimman ja rasvaisimman höyrypanokoneen salaisuus?

- - - - -

#1 -  Kiero Dick: Rivo Länsi 1 - Hirttotuomio ja kultainen kuolema

Rivon Lännen ensimmäisessä osassa Kiero Dick kertoo kostotarinan. Nainen kuolee ja mies vannoo kostoa Colttinsa nimeen. Viiden sivun aikana hän kuitenkin pääsee irti surustaan niin paljon, että voi hakea lohtua toisen naisen sylistä.... Juoni kulkee loppuun asti aktien väleihin sijoiteltujen kohtauksien välillä. Ruumiita syntyy, ja pieninkin tekosyy polkemiseen käytetään.

Seksi-western tekee odotetun paluun Suomeen ja vieläpä suomalaisen tekijän toimesta! Rivon Lännen käsikirjoittaja-piirtäjä kätkeytyy juonikkaan nimimerkin Kiero Dick taakse.

Rivon Lännen esikuvat löytyvät italialaisista fumeteista, joita julkaistiin suomeksi 80-luvun vaihteessa mm. nimillä Karzan, Murhasanomat, Seksilänkkäri ja Kanki Kukkonen. Nämä montaa nuorta poikaa aikoinaan kasvattaneet lukemistot oli merkitty K-16 -leimalla, mutta koska enää ei eletä Kekkosen aikaa on Rivo Länsi astetta rohkeammin K-18.
Näin rankkaa cowboy-seksiä eivät muut uskalla piirtää saati sitten julkaista!

- - - - -

#2 - Rosalie - Lännen kuumin huora!

Rivon Lännen kakkonen on mainettaankin pahempi! Kovin, seksikkäin ja yksinkertaisesti vain paras!

Tästä numerosta voit lukea kaiken Rosaliestä, Villin Lännen perversseimmästä ilotytöstä. Kiero Dick on häpeämättömästi sukeltanut alitajuntansa pohjaan asti ja kaivanut albumin sivuille toinen toistaan ihastuttavampia lännenhahmoja antamaan oman todistuksensa Rosaliesta. Näitä henkilöitä ovat mm. nahkarevolverin mestari William, himokas intiaani Seisova Toteemi, mällinkatkuinen lainsuojaton Runkkaileva rosvo sekä kiellettyä rakkautta janoava Frank-Homo.

Rivon Lännen esikuvat löytyvät italialaisista fumeteista, joita julkaistiin suomeksi 80-luvun vaihteessa mm. nimillä Karzan, Murhasanomat, Seksilänkkäri ja Kanki Kukkonen. Nykyään nämä pokkarit ovat himoittuja keräilyharvinaisuuksia.

Huom! Albumia ei suositella lapsille eikä huumorintajuttomille aikuisille

- - - - -

#3 - Runkkaileva Rosvo!

Rivon Lännen kolmannessa kirjassa parrasvaloihin astuu Villin Lännen likaisin lainsuojaton: Runkkaileva rosvo!

Rivon Lännen esikuvat löytyvät italialaisista fumeteista, joita julkaistiin suomeksi 80-luvun vaihteessa mm. nimillä Karzan, Murhasanomat, Seksilänkkäri ja Kanki Kukkonen. Nykyään nämä pokkarit ovat himoittuja keräilyharvinaisuuksia.

- - - - -

#4 - Mambo musta kostaja

Rivon Lännen odotetussa neljännessä osassa seikkaillaan sisällissodan päivien ajassa kuumassa etelässä ja seurataan neekeriorja Mambon väkivallan täyttämää elämää plantaasilla, jossa hän joutuu sekä sadistisen isäntänsä että kyltymättömän rouvansa käsittelyyn. Toteuttaako alkava sota Mambon unelmat vapaudesta, rakkaudesta ja kostosta?

Mikä onkaan Mambon salaisuus?

Musta käsi kostaa!

- - - - -

#5 - Kiirastulesta helvettiin

Linda, kerro synnin hinta! Lainsuojaton Linda Clayton ystävineen pakenee palkkionmetsästäjiä henkensä edestä. Viimein pelastus löytyy pienen uskovaisten yhteisön huomassa. Mutta ystävällisen kuoren alta paljastuukin katkeraa kiihkomielisyyttä, vihaa ja turmeltuneita haluja. Tämä on matka kiirastulesta helvettiin.


POSTITETTAESSA PK.lisä 5,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 115 vrk 19 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

59,95 € Sulkeutuu 115 vrk 19 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.