Kuvaus

Muutamia pieniä naarmuja

 

SAMSAM pikkuinen avaruussankari dvd Box: SAMSAM on pikkuinen avaruussankari, joka lentää avaruudessa omalla lentävällä lautasellaan. Vaikka hän joutuukin usein taistelemaan avaruuspahiksia vastaan, pitää hänen silti käydä myös koulua. Erityiskykyinä hänellä on mm. supernäkö ja superkuulo, mutta usein hän selviytyy pinteestä myös hyvien hoksottimiensa ansiosta.

Kaikkein pienimmät sankarit avaruudesta ovat nyt täällä! Kaikkein pienimmillä ei vielä ole super-voimia, mutta silti ne lentävät vaivatta avaruuteen omilla SamSausereilla. Välillä apuun tulevat rakkaat ystävät, SamTeddy, SamMummy ja SamDaddy.

Vaikka hän joutuukin usein taistelemaan avaruuspahiksia vastaan, pitää hänen silti käydä myös koulua. Erityiskykyinä hänellä on mm. supernäkö ja superkuulo, mutta usein hän selviytyy pinteestä myös hyvien hoksottimiensa ansiosta. Apuna seikkailuissa on uskollinen Nassi-nalle sekä lukuisat muut ystävät. Välillä tarvitaan tietysti myös äidin ja isän apua.

Samsam BOX sisältää kaikki 40 jaksoa samassa kotelossa yhteensä 4 levyllä. Katso tarkemmat jaksotiedot yksittäisten levyjen esittelysivuilta linkistä alla palaamalla takaisin SamSamin osastolle.


SAMSAM pikkuinen avaruussankari dvd Box Boksi levyt 1-4 dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 280 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2010
Lajityyppi: Lastenelokuva

SamSam perustuu Serge Blochin luomiin piirroshahmoihin. Ranskalainen Bayard-kustantamo on luonut supersankarin ympärille laajan tuoteperheen lehtineen, kirjoineen ja leluineen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 7 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 38 vrk 7 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.