Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

EVB3S22N4B on Schneider Electricin valmistama latausasema sähköautoille, joka noudattaa IEC61851-1-standardia. Tämä seinälle asennettava latausasema voi myös olla lattialla joko kiinteänä jalustalla tai osana asennussarjaa. Se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön (IP55-suojaluokka).

Latausaseman nimellisteho on 22 kW, ja se toimittaa virtaa kolmivaiheisesti (3P+N). Arvioitu latausvirta on 32 A 380–415 VAC jännitteellä ja taajuudella 50–60 Hz. Se on yhteensopiva TT-, TN-S- tai TN-C-S-maadoitusjärjestelmien kanssa ja voidaan liittää myös IT-järjestelmään erillisen eristysmuuntajan avulla. Asennus ja käyttöönotto ovat helppoja, ja latausasema soveltuu kotiin, työpaikalle, kadulle ja ajoneuvoflotteille. Latausasemassa on T2S-pistorasia (shutter) etupaneelissa, ja se sisältää B-EV-tyypin vikavirtasuojan (RCD) sekä MNx-apuvalvontatoiminnon turvallisuutta varten.

Latausasema voidaan liittää verkkoon kaapelin kautta takaa, ylhäältä tai alhaalta. Käyttöoikeus varmennetaan RFID- tai NFC-tunnisteella, mutta latausasema voidaan myös käyttää vapaasti. Latauksen aloitusta voidaan viivästyttää, ja latausnopeutta voidaan rajoittaa palvelun jatkuvuuden varmistamiseksi.

Asema voidaan hallita itsenäisesti tai klusteroidussa arkkitehtuurissa. Lisäksi se tukee OCCP 1.6 -viestintäprotokollaa. Latausaseman parametrit voidaan määrittää eSetup-sovelluksella Bluetoothin tai EcoStruxure EV Charging Expertin kautta.

Alkuperäishinta oli 2088€.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
300 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.6.2024 7:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.