Kuvaus

Ilmoitusta muokattu 05.06.2024, joten lue koko ilmoitus!

Tästä edullinen pelikone ( 15 kpl alkuperäisiä Sega MD pelejä mukana kätevästi integroituna pelikoneeseen )! Tämä on myös turvallinen valinta verrattuna vanhaan alkuperäiseen megadriveen verrattuna, koska vanha voi olla pölyinen tai likainen sisältä, liittimiä löysällä, johtoja melkein poikki, tai peräti tulla vääränlaisen virtalähteen (esim. väärä pää tai jännite) kanssa (nimimerkillä kaikki koettu).

Eli myydään Porvoossa Sega Mega Drive, tämä on ATGames versio ( eli ei tietenkään alkuperäinen Sega, mutta Segan lisenssillä valmistettu eli ihan virallinen ja kätevä, koska pieni, uudehko, pelejä sisällä ja kuitenkin myös alkuperäiset pelimodulit sekä ohjaimet käy ) vaikka yrityksen taukohuoneeseen, sisäänrakennettuna siis 15 peliä ( eli ei jää paljon hintaa per peli ) !!! Pieni ja näppärä!

Näistä saa kuvia pyydettäessä erikseen, mutta tähän ilmoitukseen saa vain nämä 5 kpl kuvia...

Huom! NHL peli _ei_ kuulu kauppaan...

NOTE: No physical gamemodules included! 15 builtin games included (see images)... So the NHL game is _not_ included in the deal...


Mukana:

- - Itse konsoli

- Yleisvirtalähde suomalaisella plugilla, ostettu verkkokauppa.com, eli käy suoraan seinän pistorasiaan ilman adaptereita yms ..

- AV-kaapeli

- 1 kpl peliohjain, joka on täysin toimiva

Kuvat pelilistasta (3 kpl) on otettu kännykkäkameralla 55" televisiosta, eli on itse konsolin kuvaa...

Tästä mainio setti illanistujaisiin tai kokoelmiin, Jää myös huomattavasti halvemmaksi kuin ostaa kaikki 15 peliä erikseen... Voin kertoa ostajalle mistä saa vielä lisää tarvike peliohjaimia edullisesti, jos tarvetta...

Lisämaksusta Scart-HDMI adapteri ja uusi HDMI-kaapeli (edullisesti).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 2 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 6 vrk 2 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.