Kuvaus

Huom!, tietokone on varastosäilytyksessä, joten nouto, luovutus / toimitus parin päivän viiveellä, sopimuksen mukaisesti.

Siistikuntoinen Ryzen 7 1700 8 ydin 16 coren perusryzeni kotitietokoneeksi / ensimmäiseksi pelikoneeksi, upeassa Deepcoolin Matrexx lasikotelossa!.

Kotelo: Deepcool Matrexx Microatx lasi-ikkunalla edessä ylhäällä usb,audio, mic liitännät  Kotelon mitat: (dimensions 420 x 201 x 365mm)

(Pieni maininta kotelosta, ajan myötä kotelon takaanta kuluvat ruuvipaikkojen jengat, joten silloin on korvattava korttien kiinnitys erilaisilla ruuveilla, kun jengat kuluvat ajan mittaan normi ruuvit eivät enään käy, kotelo muutoin siisti ja kortit tukevasti kiinni , ruuvien kulumaa on vain kahdessa korttipaikassa. kotelossa myös takuuta voimassa.

Virtalähde:  500w interlink, uusi takuuta voimassa

Emolevy: MSI B450M-A PRO MAX, tukee jopa Ryzen 9 3900X Pro saakka olevaa suoritinta , uusi takuu voimassa valmistajan linkki tästä

Suoritin : Amd Ryzen 7 1700 3.00 Ghz  8 core 16 threads (käytetty, testattu täysin toimiva)

Keskusmuisti 16GB Jazer Red theme 3200Ghz 2X 8gb DDR4 uudet

512gb / m2 ssd asema tiedostoille ja peleille

Optinen tallentava dvd +-rw asema uusi

Näytönohjain : MLLSE radeon RX 550 pcie 4gb gddr5 näytönohjain uusi  (Kotelon pienuudesta johtuen kotelossa on käytettävä aero itx näytönohjaimia)

Tallentava optinen dvd +-rw asema   

Käyttöjärjestelmä esiasennettu Windows 11 professional suomenkielinen, lisenssikoodi sekä palautusmedia tulevat mukana, myöskin emolevyboksi, kuitit, sekä virtakaapeli.

Selostus takuista: Emolevyn, virtalähteen, kotelon osalta tulevat takuut myös myyjäliikkeideiden osalta, hankimme komponentteja myös ulkomailta jolloin takuukäytännöt voivat  poiketa komponenteissa, mutta ostokuitit kuitenkin sekä muutkin tykötarpeet tulevat mukana siltä osin kuin on,.

Takaamme osaamisemme, joten tietokoneella on 3kk ostoturva siitä lähtien kun olet ostanut tietokoneen, jolla takaamme koneen toiminnan sellaisenaan, mutta jos modaat tai muutat kokoonpanoa takuumme aikana, emme vastaa muutosten aiheuttamista mahdollisista ongelmista, tietokone on testattu ja on hyvintoimiva, mutta myöskin näyttävä ja hiljainen.

Tietokone on myös helposti päivitettävissä myöhemmin paremmaksi oman tilanteen niin salliessa, Windows 11 yhteensopivuus mahdollistaa ongelmattoman käytön myöhemminkin tulevaisuudessa.

Tietokone käynnistyy asennusvaiheeseen, jossa se pyytää sinua luomaan windows tilin, ja kirjautumaan sisään, voit myös halutessasi kirjautua sisään meidän demo tilillä joka tulee koneen mukana, mutta suosittelemme käyttämään omaa tiliä, tietokoneessa on Instant driver setup, eli asentaa automaattisesti välttämättömät ajurit, mutta joudut itse asentamaan näytönohjaimen, sekä piirisarja ajurit jotka tulevat usb medialla mukana.

Miksi näin?, Windows11 vaatii ensimmäisen asennus kerran jälkeen luomaan käyttäjätilin, Windows 11 ei toimi kuten 10, jossa on vaihtoehto offline kirjautumiselle, tämän vuoksi tietokone on esiasennustilassa käynnistyy siis kirjaantumiseen kun käynnistät tietokoneen, internet pitää olla kytkettynä!, ja asiakas voi itse perustaa oman windows tilin.

Kaikki kuvat nähtävänä tästä linkistä

Alv 0,- toistaiseksi

Voidaan nyt myös lähettää, löydettyämme sopivan pahvilaatikon!.

Nouto / Toimitus + pk ostajan lukuun

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
250 €
Sulkeutuu 14 h 1 min 32 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 250 € Sulkeutuu 14 h 1 min 32 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.