Tuote on myyty käyttäjälle majenymuc hintaan 6,90 €

Kuvaus

Slummien Miljonääri - Slumdog Millionaire Blu-ray.

Valmistusvuosi: 2008
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

Jamal Malik on 18-vuotias orpopoika Mumbain slummeista, joka pääsee osallistumaan tv:n "Haluatko miljonääriksi" ?tietokilpailuun. Koko kansakunnan seuratessa hän etenee vain yhden kysymyksen päähän huimaavasta 20 miljoonan rupian pääpalkinnosta. Mutta kun ohjelma päättyy illan osalta ja vain viimeinen kysymys jää esittämättä, poliisi pidättää Malikin epäilynä huijauksesta: miten slummien kasvatti voisi tietää vastauksen jokaiseen kysymykseen?
Malik haluaa epätoivoisesti todistaa syyttömyytensä ja kertoo elämästään kaduilla: jokaisen oikean vastauksen takana on tarina slummeista missä hän kasvoi veljensä Salimin kanssa, heidän uskomattomista kokemuksistaan Mumbain kujilla, vaarallisista kohtaamisista paikallisten jengien kanssa ja Latikasta, tytöstä, jota hän rakasti ja kadotti.
Jamalin tarina kiehtoo poliisipäällikköä, mutta hän ihmettelee mitä tämä tekee tv:n tietovisassa, koska ei selvästikään ole kovin kiinnostunut rahasta ja rikkauksista? Seuraavana päivänä, kun Jamal palaa vastaamaan viimeiseen kysymykseen, poliisipäällikkö ja 60 miljoonaa katsojaa saavat tietää syyn...
Slummien miljonääri voitti 8 Oscar-palkintoa (kts.alla). Elokuva voitti Toronton kansainvälisten elokuvajuhlien yleisöpalkinnon (People?s Choice Award) sekä neljä Golden Globe -palkintoa: paras ohjaus (Danny Boyle), paras elokuva, paras elokuvamusiikki (A.R. Rahman) ja paras käsikirjoitus (Simon Beaufoy).
Käsikirjoitus perustuu löyhästi Vikas Swarupin kirjaan, joka julkaistaan Suomessa maaliskuussa LOISTOpokkarina nimellä Slummien miljonääri.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.8.2024 12:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
28.8. klo 12:12

No niin. Nyt on maksu suoritettu tilinumeroosi. Pitäisi varmaan näkyä piakkoin tilillä.

Yt. MJ

28.8. klo 12:15

Kiitos nopeasta maksusta, maksu näkyi jo tililläni. Saan paketin huomenna postiin, lähetän vielä huomenna illalla paketin seurantakoodin sähköpostiisi. Kiitos ostoista, Ari

28.8. klo 11:59

Moi,

Joo. En lähde väittelemään tuosta. 53€ nuo edellämainitut leffat. Osoite on Paasikivenkatu 25 A 3 Kerava 04200. Miten haluat suorittaa maksun?

MJ

28.8. klo 12:07

Moi, hienoa - kiitos kaupasta! Osta vaikka tämä elokuva("osta" -painike ylempänä sivulla, hinnan alapuolella), niin saat huuto.net automaattiviestissä maksuohjeet. -Ari

28.8. klo 10:28

Hei,

Kiitos vastatarjouksesta, se on okein hyvä. Jos sen verran muutan vielä listaa että luovun hymyilevästä miehestä, sain sen juuri toisaalta joten sille ei ole tarvetta. Sopisiko lopuista sitten tuo 50€ sis. postimaksun?

MJ

28.8. klo 10:36

Hei, kun otetaan Hymyilevä mies pois, niin jäljelle jää 53€ maksettavaa postikuluineen. -Ari

28.8. klo 10:00

Hei,

Kiitos nopeasta vastauksesta.
Kyllä, tuo ’33 vuoden elokuva on hakusessa.
Tuo T2 taisi olla vähän kalliimmasta päästä joten jos pudotetaan se pois ja maksan 50€ lopuista. Se on hyvä tasaraha, onnistuisiko tämä järjestely?

MJ

28.8. klo 10:16

Hei, sopii siten, että 50€ elokuvista + 6€ postikuluihin eli 56€ yhteensä. -Ari

28.8. klo 9:39

Hei,

Haluaisin ostaa seuraavat leffat:

Slummien miljonääri
Pinocchio
Robots
Koskemattomat
Fligt
Trainspotting 2
No country for old men
Dark knight
Super 8
The danish girl
The invisible man
Hymyilevä mies

Tarjoan näistä kaikista 55€, onnistuisiko :)

28.8. klo 9:50

Moi, oletin että The invisible man tarkoitat vuoden 1933 versiota elokuvasta (mulla on myös v.2020 versio myynnissä: 600034200). Voidaan tehdän näistä kaupat hintaan 60€ + 6€ postikulut eli 66 euron kokonaishintaan. -Ari