Kuvaus

Jatkoa onnistuneelle ja klassiselle NHL 94 Super Nintendon versiona! Tällä kertaa peliin on tuotu suhteellisen paljon uudistuksia. Ensinnäkin voit pelata kokonaisen kauden, raastavat 84 ottelua ja pleijarit päälle jos onnistut sinne pääsemään. Pelaajien treidaaminen keskenään tuli myös uudistuksena tähän peliin, kuten myös oman pelaajan luominen. Pelimoottori on suht samanlainen kuin 94 kanssa, mikä on hyvä asia. Grafiikat ovat hieman muuttuneet ja peli pyörii myös sulavammin kuin edellinen osa.

Harjoitusmodessa voit laittaa 0-5 kenttäpelaajaa molemmille puolille. Todelisena haasteena suosittelen pelaamaan pelkällä veskarilla 1-2 vastustajaa ja veskaria vastaan. Veskarilla voi lähteä hyökkäämään sen jälkeen kun on ensin torjunut ja heittänyt kiekon toiseen päähän. Veskarilla voi pitää kiekkoa vain "aloitusviiksien"/b-pisteiden alapuolella, mutta peli tunnistaa molemmat maalivahdit samanlaisiksi, joten nousevalla veskarilla pystyy tekemään maaleja jos vain ehtii hyökkäyspäähän tarpeeksi nopeasti. Harjoitusottelun voittaminen pelkällä vahdilla on aina yhtä hieno tunne!

Kokoonpanojen puolelta on mahdollista nähdä NY Rangers hallitsevana mestarina Mark Messierien ja Mike Richterin johdolla. Mats Sundin esiintyy vielä tässä pelissä Quebecin paidassa, Eric Lindroos on jo treidattu Philadelphiaan mutta Peter Forsberg ei ole vielä saapunut kaupunkiin. Buffalossa nähdään eeppinen kaksikko LaFontaine-Mogilny sekä pelin paras veskaritandem Hasek-Fuhr..

Aluekoodina SCN, eli Pohjoismaiden julkaisu! Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikkien kasettien liittimet on putsattu, ne on testattu ja ne toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 1 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16,50 € Sulkeutuu 78 vrk 1 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.