Kuvaus

NHL 97, EA Sportsin perinteistä lätkäherkkua Super Nintendolle konsolin loppupäästä! Mukana kaikki NHL-joukkueet ja pelaajat kaudelta 1996-1997. Koe Colorado Avalanchen ja Phoenix Coyotesin ensiaskeleet NHL:ssä! Samalla nähdään Hartford Whalersin joutsenlaulu Sean Burken johdolla!

Uudistuksia on tullut jonkun verran. Pelattavuus on entistäkin parempi ja toiminta on nopeaa, kun tämän sukupolven konsolit alkoivat vetelemään viimeisiään! Parhaana juttuna voidaan kuitenkin pitää kehittynyttä tekoälyä! NHL 95 ja 96 kritisoitiin aikanaan koulupoikien keskuudessa siitä, että koneen pieksäminen oli liian helppoa, jos peliä oli pelannut edes vähän aikaa. 97:ssa tajuttiin nostaa vaikeusastetta, ja varsinkin maalivahdit eivät päästä ihan mitä tahansa rääpäisyjä samalla tavalla kuin 96:ssa oli tapana! Vaikeusasteita löytyy kolme kappaletta, joten jos haluaa päästä helpolle puistokävelylle, sekin on edelleen mahdollista. Pelattavuuden ohella äänimaailma on tiukkaa tavaraa SNESin laadukkaan äänikortin ansiosta! Musiikit ja efektit rullaavat sulavasti käsi kädessä, ja tuomari jopa ilmoittaa jäähyn syyn sekä sen pituuden samalla, kun hän komentaa pelaajia rangaistusaitioon! Eri ketjuille voi antaa heidän ominaisuuksia/roolia parhaiten tukevat taktiikat. Tukevatko puolustajat hyökkäyksiä vai makaavatko omalla alueella, karvaako koko viisikko hurjasti vai pelaako rauhallista uni-trappia jne.

Kokoonpanojen puolelta pelissä voi kokea Patrick Royn mahtavan debyytin Coloradon maalilla (Avalanche on hallitseva mestari heti avauskautensa jälkeen!). Vanhat konkarit Grant Fuhr ja Wayne Gretzky yrittävät johdattaa St. Louisin ensimmäiseen mestaruuteen. Esa Tikkanen vetää taas Vancouverissa Sonja Lumpeen kanssa. Suomen MM95-nuoret hyökkäsivät myös Änäriin tässä vaiheessa. Saku Koivu, Jere Lehtinen, Ville Peltonen, Sami Kapanen, Marko Kiprusoff ja Aki Berg nähdään ensi kertaa näissä karkeloissa!

Tallennuspatteri toimii kuten sen pitääkin. Käyttäjätiedot, kauden pelaaminen ja pelaajien treidaaminen/ omien pelaajien luominen on mahdollista niin, että tiedot säilyvät myös seuraavaan pelisessioon! Pelkkien playoffien pelaaminen ei löydy päävalikosta, vaan sinun pitää mennä kausimodeen ja joko arpoa koko runkosarja läpi tai lopettaa perussarja meneillä olevaan päivään ja aloittaa pleijarit senhetkisillä sijoituksilla. Itse Stanley Cup Playoffit toimivat samalla systeemillä kuin NHL 95 ja 96. Voit valita millä joukkueella tavoittelet mestaruutta siitä riippumatta kenellä olet pelannut runkosarjaa. Voit periaatteessa kutsua vaikka 10 kaveria käymään ja kaikki ottavat oman joukkueensa Stanley Cup taistoon!

Faktoja pelistä:

  • Genre: Urheilu, Jääkiekko
  • Moninpeli: Kyllä, tukee moninpeliä.
  • Tappelut niin halutessaan.

Tuotetiedot:

Aluekoodi: Aluekoodina SCN eli Suomessa myyty Pohjoismaiden julkaisu.
Kunto: Pelikasetin liittimet on huolellisesti puhdistettu ja pelin toimivuus testattu. Tallennus toimii.
Toimivuustakuu: Annan tuotteelle toimivuustakuun.

Nouto, toimitus ja yhdistäminen:

Nouto: Savonlinnan Nätkiltä.
Toimitus: Pelien postitus alkuviikosta.
Vinkki: Tutustu myös muihin kohteisiini ja yhdistä ostokset säästääksesi toimituskuluissa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 11 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

24 € Sulkeutuu 91 vrk 11 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.