Kuvaus

UUSI kirja. Hintaan lisätään toimituskulut 6e
Mikä on pahin pelkosi?
Moni vastaa kysymykseen: sota!

Jere Laineen neljännessä kirjassa mennään vuoteen 2016, ja ruusuinen tulevaisuus onkin muuttunut maailmanlaajuiseksi kriisiksi.

Kun Nato on kaikilla voimillaan kiinni operaatioissa Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Irakissa ja Afganistanissa, joutuu pieni Suomi yllättävästi sivusuunnan sijaiskärsijäksi. Venäjän vaatiessa öljynkuljetuksiin kohtuuttomia myönnytyksiä.

Ihmiskohtalot ajautuvat arvaamattomiin tilanteisiin sodan pyörteissä. Eivätkä poliitikkojen pyrkimykset ja poliittisen pelin ristiriitaisuudet tee asioita yksinkertaisiksi sen enempää Suomessa, Venäjällä kuin Yhdysvalloissakaan. Ja Laine kiihdyttää koko ajan vauhtia yhä ällistyttävämmäksi käyvässä tarinassa.

Kirjan taistelukohtaukset kuvaavat ennenkokemattomalla tavalla nykyaikaista taistelukenttää ja tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tarkastella suomalaisen sotilaan toimintamahdollisuuksia tämän päivän etulinjassa.

Loppuratkaisujen yllätykset pakottavat pohtimaan syvällisesti omaa asemaamme ja turvallisuuttamme tässä arvaamattomassa maailmassa.

Kirjailijan omin sanoin:
"Ihmiskunnan historia on yhtä kuin sodan historia. Meidän tärkein tehtävämme suomalaisina on pyrkiä siihen, ettemme me olisi enää uutena lukuna tämän historiankirjoituksen tulevissa painoksissa."


Tutustu myös uudistettuun verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 7 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 68 vrk 7 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.