Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tällä saa kiinni Tamron Adaptall/Adaptall-2 objektiiveja Canon FD bajonettikiinnityksellä oleviin filmikameroihin. Lisävirityksillä/sovittimilla myös peilittömään digikamerarunkoon.

Laite on siistissä kunnossa, lähes uuden veroinen.

Tamron Adaptall
Adaptall on Tamronin julkaisema objektiivijärjestelmä, joka julkaistiin vuonna 1973. Yleismallisiin Adaptall-objektiiveihin on saatavilla kamerakohtaisia sovittimia. Aukkoautomatiikka ja valotuksen mittaus on mahdollista alkuperäisillä Tamronin adaptereilla.

Vuonna 1979 Tamron julkaisi hieman muokatun Adaptall-2 -kiinnityksen. Molemmissa versioissa on sama objektiivin kiinnitysmekanismi, mutta Adaptall-2 välittää suurimman aukon tiedot objektiivista kameraan. Adaptall-objektiiveja voi käyttää nykyaikaisissa kameroissa kolmannen osapuolen adaptereilla, mutta näissä adaptereissa ei ole aukkoliitäntää.

Mukaan tulee korkki Tamron Adaptall 2 for Canon teksti/logolla.

Suojalaukkukoteloa ei ole.

Käyttöohjetta ei ole.
Manuaali: https://www.butkus.org/chinon/lenses/tamron_adaptall/tamron_adaptall.htm

filmivalokuvaus filmikamera vintagekamera retrokamera kinokamera kinofilmikamera kinofilmijärjestelmäkamera järjestelmäkamera järkkäri filmijärkkäri
kameraobjektiivi adapteri mount bajonetti

Laitteen mitat
Halkaisija 6,5 cm
Paksuus 2,4 cm
Paino 73 g
Metallia musta, teräksen värisillä sisäosilla.

Toimitus Postin kautta mutta myös Matkahuolto tai R-kioski onnistuu. Pakkausmateriaalit, pakkaaminen, kuljetus Postin toimipisteelle ja Postin kuljetusmaksu; toimituskulut yhteensä 10 e. Paketti lähtee liikkeelle samana päivänä kun maksusuoritus saapuu, viimeistään huomenna.

Mahdollista että yhdistelen useita Huutoja samaan pakettiin.

Huutaja voi pyytä toimituksen mihin tahansa Postin Pakettiautomaattiin. Työpaikalle, kesämökille, maitokauppaan, viinakauppaan, kioskille, ostarille, tai minne tahansa missä sattuu itse liikkumaan ja pakettiautomaatti on. https://www.posti.fi/fi/palvelupisteet-kartalla Pakettiautomaatteja alkaa oleen joka nurkassa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.7.2024 21:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.