Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Iso määrä sekalaista tavaraa, uutta ja vanhaa,käyttöön, keräilyyn,tai vaikka kirppismyyntiin.

Kehykset(yht.11 kpl:tta ) ostettu, Ikeasta, sisustusliikkeistä,kehysliikkeistä. Osa käyttämättömiä. 3 isointa ovat kooltaan 40x60. Kehykset puisia, metallisia jne.

Vihreä-musta purkissa lukee pohjassa Aarikka. Purkeissa on sisällä vanhoja palapelejä jostain 60-luvulta.

Lisäksi on pelilautoja, postimerkkilajitelma 1984, 1 ensipäiväkuori, muutama vanha puhelinkortti, puupenaalit 40-50-luvuilta, vanhoja lompakoita, tuluskukkaro/tupakkakukkaro, pelikaanikorkinavaaja, maustesirottimia, kaunis suola,sokeri,pippuri-setti, lankapuhelin v. 1968, pikkuksylofoni, savi-/keramiikka(koira, taulut ja virsukenkä pyöreä "Rukous-taulu" ilm. 1910-luvulta), käyttämättämät pelikorttipakat, metallinen koristelaiva, vanhat silmälasikotelot, Pikku Matti-valaisin pöytäkiinnikkeellä, metallinen partahöylä,jenkki-lippu ym. Päälliskauppaankin riittää vielä tavaraa laatikollinen, kun kaikkea ullakkokamaa ei viitsinyt selvyyden vuoksi ilmoitukseen laittaa. Jääköön mahdolliselle ostajalle yllätykseksi.

Tavaramälli kulkee kuluitta mökkireissulla väliä Turku-Huittinen-Lavia, tai Turku-Laitila-Rauma-Pori-Lavia. Jossain vaiheessa loppukeväästä reissu myös Nokia-Pispala. Mielellään toki nouto Turusta.

Vaikea laittaa koko tavaraläjästä tuota kuntoarviota. Osa on erinomainen, osa hyvä, osa tyydyttävä jne.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.5.2024 17:14
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.5. klo 7:31

Onko höylässä mitään merkintöjä? Voisiko saada tarkempia kuvia?

13.5. klo 11:35

Hei, lisäsin yhden kuvan myynti-ilmoitukseen, josta näkee paremmin. Gilleten terä on yhä paikoillaan. Höylä on viiskytvuotta sitten kuolleen isoisäni peruja. Isäni arveli, että on Gillette, koska niitä kuulemma isoisä vain käytti.