Kuvaus

Tuotteen TEFAL Simplicity 24cm frying pan B5820402 kuvaus


TEFAL Simplicity 24cm paistinpannu B5820402

TEFAL Simplicity 24cm paistinpannu B5820402 on täydellinen valinta keittiöösi. Tämä paistinpannu tarjoaa sinulle huippuluokan suorituskyvyn ja mukavan käyttökokemuksen. Se on suunniteltu vastaamaan kaikkiin ruoanlaiton tarpeisiisi ja takaamaan herkullisen lopputuloksen joka kerta.

Ominaisuudet:

  • Vankka ja kestävä rakenne - Tämä paistinpannu on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Se kestää kovaa käyttöä ja säilyttää laatunsa pitkään.
  • Keraaminen pinnoite - Pannun pinta on peitetty kestävällä ja tarttumattomalla keraamisella pinnoitteella. Tämä helpottaa ruoanlaittoa ja puhdistusta, sillä ruoka ei jää kiinni pannuun.
  • Optimaalinen lämmönjako - Paistinpannun pohja takaa tasaisen lämmönjakautumisen, joka auttaa ruoan kypsymisessä tasaisesti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse huolehtia ruoan palamisesta tai epätasaisesta kypsyydestä enää.
  • Ergonominen kahva - Mukavasti muotoiltu ja ergonominen kahva tekee pannun käytöstä helppoa ja vaivatonta. Se pysyy viileänä kuumennuksen aikana ja tarjoaa tukevan otteen.

Soveltuvuus:

TEFAL Simplicity 24cm paistinpannu sopii erinomaisesti kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Voit käyttää sitä paistamiseen, ruskistamiseen ja jopa leivontaan. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä välttämättöm

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 4 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.