Kuvaus

The Hills Have Eyes 1 - Unrated + The Hills Have Eyes 2 - Unrated  -  2 DVD
 

 

The Hills Have Eyes 1  (104 min)

Harva teos koko kauhuelokuvan historiassa on tehnyt niin syvää vaikutusta kuin Wes Cravenin vuoden 1977 kulttiklassikko YÖN SILMÄT (THE HILLS HAVE EYES). Äärimmäisen jännittävä tarina lomalle lähtevästä perheestä, joka joutuu yllättäen taistelemaan henkensä edestä, toteutettiin minimaalisella budjetilla mutta maksimaalisella taidolla, ja niin se iski suoraan luihin ja ytimiin. Nyt jännityksen mestari Wes Craven - joka on tällä kertaa siirtynyt tuottajapuolelle - toimii innoittajana tähän päivään tuodulle tulkinnalle tuosta kauhuklassikosta. Tekijöiksi on valittu nuoret lupaukset Alexandre Aja ja Gregory Levasseur, joiden HIGH TENSION herätti huomiota ja keräsi suosiota hiuksia nostattavalla psykologisella kauhullaan. Aja ja Levasseur siirtävät tarinan nykypäivään karun realistisella ja dynaamisen visuaalisella tyylillään.

Ohjaus
Alexandre Aja

Näyttelijät
Aaron Stanford
Kathleen Quinlan
Vinessa Shaw
Emilie de Ravin
Dan Byrd
Robert Joy
Ted Levine
Desmond Askew

 

The Hills Have Eyes 2  (86 min)

Lujimmat huudot saattavat olla omasi kun eläydyt pidennettyyn The Hills Have Eyes 2 unrated-versioon, johon on lisätty hyytäviä kohtauksia joita ei nähty teatteriversiossa.

Shokeeraavaa ykkösosaakin enemmän verta ja suolenpätkiä sisältävän jatko-osan järkyttävät tapahtumat näkyvät kukkuloilla kaksi vuotta sen jälkeen kun kovaonninen Carterin perhe joutui kannibaalimutanttien hyökkäyksen kohteeksi New Meksikon autiomaassa. Tällä kertaa ryhmä rutiinitehtävää suorittavia kansalliskaartin alokkaita joutuu vastakkain samojen verenhimoisten kummajaisten kanssa. Mutta mutanttipäälliköllä on tarvetta muullekin kuin välipalalle - hän etsii naaraita jatkamaan sairasta sukuaan.

Ohjaus
Martin Weisz

Näyttelijät
Michael McMillian
Jessica Stroup
Daniella Alonso
Jacob Vargas
Lee Thompson Young
Ben Crowley
Eric Edelstein
Flex Alexander
Reshad Strik
Michael Bailey Smith

 

Tekstitys

Suomi, Ruotsi

K-18

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,98 €
Sulkeutuu 74 vrk 16 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,98 € Sulkeutuu 74 vrk 16 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.