Kuvaus

Tuotteen TRIXIE-pöytämatto kulhoille - 45x25 cm kuvaus


TRIXIE Kuppien alusta - 45x25 cm

Tämä TRIXIE kuppien alusta on täydellinen ratkaisu, joka auttaa pitämään lemmikkisi ruokailualueen siistinä ja järjestettynä. Tämä alusta on suunniteltu käytettäväksi kaikenlaisilla ruoka- ja vesikipoilla, ja sen avulla voit estää kuppien liukumisen ja roiskeiden leviämisen ympäriinsä.

Alustan koko 45x25 cm sopii täydellisesti useimmille lemmikkien ruokailualueille ja se on helppo pitää puhtaana. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää päivittäistä käyttöä ja on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla tai pestä vedellä ja miedolla saippualla tarvittaessa.

Tämä TRIXIE kuppien alusta ei ainoastaan auta pitämään ruokailualueen siistinä, vaan se myös tarjoaa mukavuutta lemmikillesi. Alustan pehmeä pinta suojaa lattiaa naarmuilta ja estää äänen siirtymisen kippojen liikutessa. Lisäksi alustassa on tyylikäs design, joka sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

Osta TRIXIE kuppien alusta ja anna lemmikillesi paras ruokailukokemus! Pidä ruokailualue siistinä ja järjestettynä samalla kun tarjoat mukavuutta ja tyyliä lemmikillesi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 8 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.