Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Saksasta suoraan valmistajalta tilattu. Myydään tarpeettomana, käytetty vain muutama tunti. Tämä on TODELLA tehokas viilentäjä jos kuumuus vaivaa asunnossa. Suuren kokonsa vuoksi myydään vain suoraan hakijalle Töölö. Helsinki.

Lisätehoa viilennykseen vesisäiliöstä johon voi lisätä jäitä.

Nauti kesästä virkistävän viilennyksen avulla
Voidaan käyttää missä tahansa. Sisällä ja ulkona. Kevyt ja helppo kuljettaa.

Trotecin ilmanjäähdytin PAE 51 jäähdyttää yhdellä napin painalluksella tukahduttavat toimisto- ja asuintilat lämpötilaltaan miellyttäviksi. Kun lämpötila nousee yli 25 asteen, fyysinen ja psyykkinen suorituskyky laskevat. Liian korkeat lämpötilat vievät yöunet ja estävät kehoa toipumasta päivän rasituksista.



Terveellinen huoneilma ilman sivuvaikutuksia
PAE 51 viilentää, tuulettaa, raikastaa ja kostuttaa ilman.

Toisin kuin ilmastointilaite, PAE 51 -ilmanjäähdytin laskee huonelämpötilaa ilman kylmäaineita luonnollisella haihdutusjäähdytyksellä (hunajakennoteknologia). Jäähdytystä varten laite tarvitsee raikasta vesijohtovettä, joka täytetään tilavuudeltaan 20 litran vesisäiliöön. Integroitu kennorakenteinen haihdutussuodatin kosteuttaa imetyn ilman ja puhaltaa sen kylmänä ilmana tuulettimen kautta takaisin ulos. Viileä ilmavirta takaa virkistävän ja välittömästi tuntuvan jäähdytyksen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2024 10:39
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.