Kuvaus

Egmontin U-käännös helvettiin (U Turn, 1997)

Egmont Entertainmentin suomijulkaisu viime vuosituhannelta

"Pikkukonna Billy Cooper hyppää avo-Mustangiinsa ja karauttaa kohti Las Vegasia gangsterit kintereillään. Jumalanhylkäämällä syrjäseudulla Jumala hylkää myös Billyn: auton jäähdyttäjä laukeaa keskellä autiomaata ja lähimmän tuppukylän asukkaat suhtautuvat vihamielisesti kulkijaan. Billy takertuu kylän kieroutuneeseen ihmissuhdeverkostoon ja joutuu vaikeuksiin naisten, aviomiesten, virkavallan ja juoma-automaattien kanssa.

Kädelläsi on "Syntyneet tappajiksi" -elokuvan ohjaajan OLIVER STONEn hurja roadmovie. Petoksien koukeroissa nähdään SEAN PENN ("Dead Man Walking", "Carlito's Way"), hekumallinen JENNIFER LOPEZ ("Anakonda"), NICK NOLTE ("Cape Fear"), CLAIRE DANES ("Romeo & Julia"), JON VOIGHT ("Anakonda") sekä BILLY BOB THORNTON ("Sling Blade"). Näet myös vilahduksen LIV TYLERista. Todellinen toiminnan ja komedian coktail. Pakko nähdä!" (takakansiteksti)

Kuva:  2.35:1 / 16:9 anamorfinen laajakuva
Ääni: englanti - Surround
Tekstitys: suomi, ruotsi, englanti...

Kunto: Muovikotelossa on kulumaa. Kansipaperi hyväkuntoinen. Levyn reunassa näkyy lyhkäisiä hiusjälkiä kun sitä tiirailee keinovaloa vasten. Ei vaikuta toistoon.

Huom. 2 normaalia DVD:tä/blu-raytä kulkee samalla postimaksulla. Katso muut elokuvakohteeni tästä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 15 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 12 vrk 15 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.