Tuote on myyty käyttäjälle yrDA222 hintaan 135 €

Kuvaus

Otsikon mukainen ase (SAA = Single Action Army, tunnetaan myös nimellä "Peacemaker"), täysin käyttämätön. Väritykseltään "antique". Airsoft-malli, jossa ei ole Coltin virallisia merkintöjä ja piipun sivussa lukee "Legends Western Cowboy .45". Runko on kuitenkin fyysisesti sama kuin täysin lisensoiduissa ilma-asemalleissa (4.5 mm). Rulla vapautetaan latausta varten puolivirittämällä iskurivasara, kuten oikeassakin aseessa. Hylsyt ovat takaaladattavia, eli kuulat voi ladata helposti poistamatta hylsyjä rullasta. Aseessa on kuitenkin toimiva ejektori hylsyjen poistamiseksi.

Mukaan suomalaisen Nahka-Nastan valmistama nahkainen revolverikotelo (yleismalli 4" revolvereille, ase itsessään 5,5" piipulla). CO2-kapseli sijoitetaan kahvan sisään ja kiristykseen tarvittava kuusiokoloavain on integroitu irtoavaan kahvalevyyn sisäpuolelle. Aseessa varmistin, jonka kytkin nätisti piilossa rungon alaosassa, liipaisinkaaren edessä.

Ase tosiaan ampumaton ja uusi. Myös vyökotelo on uusi, mutta asetta säilytetty vyökotelossa, eli annettu muotoutua juuri tälle aseelle sopivaksi.

Paketin hinta uutena n. 250 euroa. Mukaan alkuperäinen myyntipakkaus.

Huom! Kaliiperi tosiaan 6 mm, eli 4.5 mm ilma-aseen metallikuulat eivät sovellu käytettäväksi tämän mallin kanssa.

__________________________________

Ei noutona. Toimitus ainoastaan Matkahuollon kautta. Maksu ensin. Maksutapoina joko MobilePay tai tilisiirto. Vien paketin kuljetettavaksi 3 arkipäivän sisällä maksun vastaanottamisesta. Mikäli en ole vastaanottanut maksua 5 arkipäivän sisällä huudon sulkeutumisesta, katson kaupan peruuntuneeksi. Arvostan kuitenkin nopeita kauppoja ja kunnioitan nopeaa maksajaa nopealla lähetyksellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
135 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.6.2024 16:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.