Kuvaus

Nyt huutamaan!

Pallolenkeillä koristettu aistikas kotimainen hopearannekoru Valo-Koru Oy:n aivan ensimmäisistä mallistoista. Pituus noin 17,8 cm ja leveys noin 10 mm. Vanhanajan koukkulukko. Leimat kuvionimileima, kruunu ja 830H. Vuosileima ei ole mahtunut lukko-osaan, mutta koru tulee liikkeen alkuajoilta: kultaseppä Jorma Valo perusti liikkeen Turussa vuonna 1969 ja 830H hopealeimaa käytettiin vuosina 1969–1972. Taiteilija Hannu Ikonen suunnitteli tuohon aikaan koruja Valo-Korulle ja luultavasti myös tämän hopearanneketjun, sillä tyyli on samanlainen kuin eräässä toisessa Ikosen suunnittelemassa käsikorussa. Kaunis tumma hopean patina tekee hopeakorusta vieläkin tunnelmallisemman. 60-/70-luvun vaihteen hopeinen vintagekoru, suomalainen designkoru, aivan upea siroon ranteeseen.

Kannattaa kurkistaa muutkin myyntikohteeni: paljon kauniita nostalgisia koruja, kultaa, hopeaa, pronssia ym. t. napsunkka

Kuvaukset perustuvat tuotteista saamiini tietoihin ja omiin arvioihini. Tuotteilla ei ole vaihto-, palautus- eikä hyvitysoikeutta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Sulkeutuu 16 h 30 min 5 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 50 € Sulkeutuu 16 h 30 min 5 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.