Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

VALKEA - täysin savuton ja liikuteltava tulisija

Savuton tulisija, onko se mahdollista? Valkea tulisija on suunniteltu niin, että se palaa mahdollisimman puhtaasti, joka taas tarkoittaa vähän, jos lainkaan savua! Valkea tulisija on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se muuten kestää polttaa laadukasta kotimaista puuta! Tulisija toimii vaikka grillinä mökillä (mukaan tulee ritilä), tunnelmaa tuomaan kotiterassilla tai vaikka lämmikkeenä telttaretkellä (ei tietenkään teltan sisällä...)

Nyt voit jättää ne painavat ja raskaat betonista valmistetut tai itse kivistä kootut nuotiopaikat ja muut savuttavat grillit ja siirtyä nauttimaan savuttomasta, liikuteltavasta ja tyylikkäästä tulisijasta - joka myös sopii grillaukseen!

Tyylikäs ja innovatiivinen Valkea tulisijamme tuo lämpöä ja valoa pimeisiin iltoihin, mutta toki se toimii myös aamuisin ja päivisin! Tulisija, jota voit käyttää missä vaan (toki ei sisätiloilla ja järki mukana) ja milloin vaan. No miten se käyttö, se on helppoa! Laitat vain tulisijan palamattomalle alustalle ja huolehdit, ettei lähellä ole syttyviä materiaaleja. Sytyttäminen on helppoa, sillä pohjasta tulisija nappaa ilmaa 360 asteen laajuudella ja syöttää sitä tulelle ylöspäin. Tämän saa varmasti syttymään ihan kuka vaan, ensikertalainen tai se tottuneempi erän kävijä! 

Helppo kantaa ja viedä mukana - vaikka retkelle!

Sopii erinomaisesti vaikka telttailuun, retkelle, mökille tai vaikka ihan takapihalle - rentoa illan viettoa valaisemaan! Painoa Valkea-tulisijallamme on noin 5 kiloa, eli se kulkee hyvin siis mukana, ainakin suht pieniä matkoja. Toki, se riippuu paljon myös itse kantajasta. On tätä nähty kannettavan useampi kilometri. Mukana tulevan säilytyspussin kanssa mahtuu hyvin minkä tahansa auton kyytiin, eikä käytönkään jälkeen pieni noki pinnassa haittaa, sillä tulisija pysyy kantopussin suojissa. Toki on varmasti hyvä jollain tavalla suojata autoa, ettei ihan valkoisille nahkapenkeille tätä asettele kuitenkaan... 

Mihin ne tuhkat laitetaan? 

Lämmittelyn jälkeen tulisija on myös helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Tehokkaan palamisprosessin avulla tuhka on todella pientä ja se on helppo kaataa suoraan astian pohjassa olevasta (irrotettavasta) tuhka-astiasta pois - vaikka kukkapenkkiin! Tuhka toki sopii hyvin myös vaikka juureksille, sipuleille ja salaateille, jos niitä kotona sattuu nyt kasvamaan. 

Täysin savuton! 

Tulisija ammentaa pohjasta kuumaa ilmaa ja se kiertää tulisijan pohjasta ylös, jolloin tuli saa runsaasti happea ja näin palamisprosessi on todella puhdas! Puhdas palaminen taas tarkoittaa sitä, että tulisija ei savuta juuri lainkaan! Tulisijassa voi polttaa mitä tahansa puita vaan haluaa, tietysti kuiva koivuhalko palaa melko siististi, kuusessa ja männyssä oleva pihka voi pitää hieman ääntä. Pellettiä on myös kokeiltu ja sekin toimii. Mitään paperia tai muutakaan sellaista pientä "sälää" tulisijaan ei kannata laittaa, sillä se voi tukkia ilmanottoja ja aiheuttaa savuttamista, kokeiltu on! Eli tätä ei siis ole tarkoitettu roskien tai risujen polttoon. 

Mitä paketin mukana oikein tulee? 

Pakettiin kuuluu tietenkin itse tulisija ja musta säilytyspussi. Avajaistarjouksena saat lisävarusteena paistotason tukijalkoineen, jonka avulla voit paistella makkarat ja pihvit, toki myös kaikki kasvikset ynnä muut varmasti saa hyvän värin pintaa, aidolla tulella! Ainakin sen olemme maistaneet, että aidolla tulella paistettu makkara jotenkin aina maistuu vähän paremmalle, kun kaasugrillissä tehty. 

Tuotteella vuoden takuu!

Tulisijan varastointi kannattaa muuten suorittaa ihan sisätiloihin, ei suositella jätettäväksi ulos vesisateeseen tai pakkaseen, lumesta nyt puhumattakaan. Vaikka meillä vuoden takuu tuotteelle onkin, kannattaa siitä silti pitää hyvää huolta! 

Toimitus

Toimitus tapahtuu Postilla (Matkahuoltoa ei meillä valitettavasti ole, joten sitä ei kannata kysellä). Tämä siksi, että Posti on meille vain tällä hetkellä, helpoin ja nopein. Ja ei, emme toimita myöskään Postiennakolla, koska usein ne sitten jää noutamatta. On huomattavasti enemmän intressiä noutaa maksettu tuote, kuin mennä sitä maksamaan siihen Postin kassalle. 

Kurkkaa myös muut tuotteemme täältä --> https://valkea.shop/

Nouto Lahdesta tai Postitus (ilmainen)!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


229 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.8.2024 11:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.