Tuote on myyty käyttäjälle reiino hintaan 22 €

Kuvaus

TOIMITUSKULUT   yhden boxin toimituskulu 3,4€, enemmän 5,5€      

KANSI: M-

LEVYT: M-    .............uutena ostettu, kerran katsottu, siistit naarmuttomat levyt

Pituus: 4 x 90 min
Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja
Tuotantovuosi: 2011 Sisältää ensimmäisen tuotantokauden jaksot: 1-4
Näyttelijät: Brenda Blethyn, David Leon, Gina McKee, Juliet Aubrey, Murray Head, Patrick Toomey, Paul Higgins, Paul Ritter, Colin Conway, Wunmi Mosaku

SISÄLTÖ: 
"Vera" on brittiläinen rikosdraamasarja, joka sai ensi-iltansa vuonna 2011. Sarjan päähenkilö on kokenut ja omaperäinen rikostutkija Vera Stanhope (Brenda Blethyn), joka työskentelee pääasiassa Northumberlandin poliisilaitoksella.

Jokainen jakso seuraa Veran ja hänen tiiminsä tutkimuksia erilaisten rikosten, kuten murhien, ryöstöjen ja kadonneiden henkilöiden tapauksissa. Vera on sitoutunut työhönsä ja omistautunut selvittämään tapahtumien kulun ja tunnistamaan syylliset.


Veran persoonallisuus on monimutkainen. Hän on suorasukainen, epäkonventionaalinen ja usein jopa tyly tiiminsä jäsenille. Hän käyttää intuition lisäksi myös analyyttisiä taitojaan ja tarkkaavaisuuttaan ratkaistakseen tapauksia. Veran henkilökohtaisessa elämässä on myös omat haasteensa, jotka vaikuttavat hänen työhönsä ja suhteisiinsa muihin ihmisiin.

Sarjan jaksot esittelevät erilaisia rikostapauksia, joihin liittyy usein monimutkaisia juonikuvioita, piilotettuja motiiveja ja monia epäiltyjä. Vera ja hänen tiiminsä joutuvat selvittämään tapauksia, paljastamaan totuuden ja saattamaan syylliset oikeuden eteen.

"Vera" on huolellisesti kirjoitettu ja hienosti näytelty rikosdraamasarja, joka tarjoaa katsojille jännitystä, arvoituksia ja vahvoja hahmoja. Sarja tutkii ihmisen luontoa ja yhteiskunnallisia kysymyksiä samalla kun se seuraa Veran tiimin ponnisteluja oikeudenmukaisuuden saavuttamiseksi.

JAKSOT: Kuolonkukkia: Äiti löytää poikansa kuolleena ammeesta, vedessä kelluu kukkia ja ruumista valaisevat kymmenet kynttilät. Pian nuori nainen löytyy kuolleena rannalla, ja uhreja yhdistää ainakin yksi asia.

Valhetta kaikki: Vuosia murhasta istunut nainen heittäytyy bussin alle isänsä edessä. Miksi hän teki itsemurhan? Vera kaivaa esiin vanhan murhatutkinnan ja on varma, että siinä mättää jokin ja pahasti.

Outolintu: Syrjäisessä mökissä surmataan vanha nainen. Liittyykö teko läheiseen kaivokseen, jonka menestyksen tiellä uhri seisoi tanakasti. Vera tuntee seudun menneisyyttä ja sen asukkaita entuudestaan.

Pieni silminnäkijä: Vera pelastaa hukkumaisillaan olevan pojan, joka näki äitinsä surman. Oliko uhri varas ja narkomaani, sillä autosta löytyy neuloja sekä suuri summa rahaa, sekä menoliput pois maasta.

----------------------------------------------------------------------------------
*Pakkaan CD:t, DVD:t, LP:t ja sinkut aina kartonkipahviin enkä veloita pakkauksesta erikseen.
*Yhdistän ja postitan useampiakin voitokkaita huutoja.

*Lähetän paketin hyvinkin pian sen jälkeen, kun maksu on saapunut.

*Yleensä levystä tehty vain visuaalinen kuntoarviointi.

*Koteloissa saattaa olla hankaumaa; kotelot kuitenkin toiminnallisesti ehjiä ja cd:n pidikesakarat ehjiä jne.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


22 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.6.2024 19:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.6. klo 19:55

hei, ostin vera boksin, terveisin , Jarmo jarmo vacklin ämmänkankaantie 23 86110 parhalahti