Kuvaus

Prätkähiiret (alkuperäiseltä nimeltä Biker Mice from Mars) on yhdysvaltalainen Rick Ungarin luoma 1990-luvulla valmistunut 65-osainen piirrossarja. Piirrossarjan tuotti Brentwood Television Funnies.

Suomessa sarja esitettiin ensimmäisen kerran MTV3-kanavalla vuosina 19941996 suomenkielisellä jälkiäänityksellä. Sarjan jälkiäänityksen teki Film & Cartoon Finland.

Sarja nousi ensimmäisellä esityskerrallaan suureen suosioon ja sen johdosta sitä on toivottu jatkuvasti uusintana 1990-luvulta lähtien. MTV3 aloitti sarjan esittämisen alusta toukokuussa 2007 ja esitti sitä elokuuhun 2007 asti. Uusinnat jatkuivat marraskuussa 2007. Helmikuusta kesäkuuhun 2008 sarja esitettiin kokonaisuudessaan televisiokanava MTV Subilla.[1] Sarja on esitetty kokonaisuudessaan myös C More Juniori-maksukanavalla.

Sarjan suomenkielinen versio muistetaan eritoten hahmojen käyttämästä ajoittain hieman ronskistakin puhetyylistä, jonkalaista ei puhuta nuorille suunnatuissa piirrossarjoissa. Joku hahmoista saattoi myös puhua esimerkiksi stadin slangia tai karjalan murretta. Puheissa mainittiin myös julkisuuden henkilöiden nimiä, kuten Arja Korisevan ja Juha Föhrin.

Vuonna 2006 sarjasta valmistettiin samanniminen 28-osainen spin-off.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 13 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 52 vrk 13 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.