Tuote on myyty käyttäjälle Romppiainen hintaan 16 €

Kuvaus

Fun Factoryn Amorino on erinomainen valinta ensimmäiseksi dildovibraattoriksi maltillisen kokonsa vuoksi, mutta on siitä iloa kokeneemmillekin käyttäjille. Se on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Amorinon erikoisuutena on sen mukana tuleva stimulaatiokuminauha, jonka avulla myös häpyhuulet saavat osansa nautinnollisista värinöistä. Kuminauha johtaa värinää laajemmalle alueelle, mikä tuo leikkiin kiihottavan lisän. Huomioithan kuitenkin, että jos haluat käyttää Amorinoa anaalisesti, tulee kuminauha aina poistaa ensin.

Amorinon kuutta erilaista värinärytmiä ja kuutta nopeutta on helppo säätää kahvassa olevien painikkeiden avulla, ja niistä löytyy varmasti mieluisia vaihtoehtoja. Amorinon sisällä on kaksi voimakasta moottoria, joiden kiihottavat värinät tuottavat nautintoa sekä sisälläsi että emättimen aukon ympärillä ja klitoriksella. Suosittelemme käyttämään vibraattorin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta.

Käynnistät Amorinon FUN-painikkeesta ja säädät sen värinää plus- ja miinuspainikkeiden avulla. Sammutat vibraattorin painamalla FUN-nappia pitkään. Amorino ladataan Fun Factoryn omalla Click'N'Charge-USB-laturilla, joka tulee laitteen mukana.

Käytön jälkeen voit puhdistaa Amorinon lämpimällä vedellä ja sen jälkeen käyttää seksileluille tarkoitettua puhdistussuihketta mahdollisimman korkean hygieniatason varmistamiseksi. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi nauttia siitä myös suihkussa.

Laitteessa on myös näppäinlukko, jolla voit varmistaa, ettei se mene itsestään päälle yöpöydän laatikossa tai matkalaukussa. Saat näppäinlukon pois päältä painamalla FUN-painiketta n. sekunnin ajan, minkä jälkeen laite on käyttövalmis..

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS:17,3 cm, josta n. 7 cm on sisään asetettevaa. 
HALKAISIJA: 3 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
AKKU: Ladattava litium (USB-laturi mukana).
VÄRINÄTASOT: 6 nopeutta ja 6 rytmiä. 
ÄÄNITASO: Keskitasoa.
SÄÄDIN: 3 painiketta.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.9.2024 20:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.