Tuote on myyty käyttäjälle Romppiainen hintaan 30 €

Kuvaus

LELO:n Lyla 2 kiihotin on ylellinen tuote sooloseksiin ja pariskuntien yhteisiin hetkiin. Lyla 2 kiihottimessa on 50% tehokkaampi moottori kuin edeltäjässään. Myös kaukosäätimen kantomatka on 3 kertaa pidempi kuin muissa kaukosäätimellä toimivissa kiihottimissa. 

Lyla 2 kiihotin sopii erinomaisesti pariskuntien yhteisiin, eroottisiin hetkiin. Kaukosäätimen avulla kumppani voi antaa toiselle kiusoittelevaa nautintoa. Myös kaukosäädin värisee samalla tavoin kuin itse hieromalaite. Näin kaukosäätimen käyttäjä tietää millaista kiihotusta kumppani saa. Värisevää kaukosäädintä voidaan käyttää myös toisena kiihottimena kehon eri alueilla. Kaukosäädin toimii aina 12 metriin saakka. Sitä säädetään + ja - nappien avulla. Kiihottimessa on useita eri voimakkuuksia sekä ihanasti väriseviä rytmejä. 

Kiihotinta ladataan mukana olevan adapterin avulla. Kaukosäädin toimii 2 X AAA paristoilla jotka ovat mukana pakkauksessa. Mukana on myös LELO logorintaneula, LELO liukuvoide (5ml), satiininen säilytyspussukka ja kaukosäätimen paristokotelon avaaja.
-ABS - Mitat- 8.0 X 3.3 X 3.2 cm. - Paino 36 g.
- 8 värinäohjelmaa - Akku- Li-Ion 200 mAh 3.7 V
- Toiminta-aika latauksen jälkeen
- 2 hrs (Lyla 2) 10 t (kaukosäädin).
- Maksimi äänenvoimakkuus- -50dB

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.9.2024 20:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.