Tuote on myyty käyttäjälle Pingupi hintaan 320 €

Kuvaus

Tarjolla yksi paikka tulla mukaan kanssani Prahaan seuraamaan tulevan NHL -kauden euroopan avaustapahtumaa.

BUFFALO SABRES VS NEW JERSEY DEVILS.

Kyseessä on 1 paikka palkintomatkastani 2 hengelle, jonne haen kaveria. Vastaava palkinto on annettu vain toiselle henkilölle (+seuralainen), joihin tutustutaan matkan aikana sekä VIP-hostiin joka pitää meistä huolta.

Kuvaus sisällöstä:

Reissuun lähtö olisi perjantaina 4.10. ja paluu sunnuntaina 6.10. Reissun aikana käymme katsomassa Buffalo Sabres vs New Jersey Devils -pelin erinomaisilla VIP lipuilla (sisältäen ruoka- sekä open bar tarjoilun), käymme illallistamassa kaupungilla yhdessä sekä meillä on toki myös hienosti omaa aikaa tutustua rauhassa upeaan Prahan kaupunkiin.

Matkapaketti sisältää:

-Meno-paluu lennot Hki-Praha-Hki (lennot varataan vasta kun olen ilmoittanut kanssani matkustavan henkilön nimen ja syntymäajan)
-Lentokenttäkuljetukset Prahassa hotellille ja hotellilta Prahan lentokentälle
-Hotellimajoituksen aamiaisineen (en tiedä vielä hotellia)
-Illallinen
-VIP liput Buffalo Sabres vs New Jersey Devils -peliin sisältäen ruokailun ja open bar (pelkkä VIP-paketti peliin on noin 400-500 euron arvoinen). Paketissa voi olla mahdollisuus pelaajien tapaamiseen, mutta en tiedä sitä vielä varmaksi.

Lisäinfoa NHL-euroopan avauksesta https://www.nhl.com/sabres/news/buffalo-sabres-2024-nhl-global-series-tickets-schedule-prague-czechia-munich-germany

Taustasta sen verran, että olen 50v perheellinen mies ja jääkiekon ystävä. Mukava, järkevä ja rauhallinen yrittäjätaustainen henkilö Turun seudulta. Yhteiskuljetus siis mahdollinen Hki-Vantaa lentokentälle Turun suunnalta.

Lisätietoa saat puhelimitse 050 344 1474 tai meilitse henri.asposalo@luukku.com

Kyseessä on huutokauppa voittavalla hinnalla, mutta pidätän oikeuden päättää huutokaupan ennen sen päättymishetkeä mikäli sopiva matkalainen löytyy ennen deadlinen päättymistä.

Lisätty 16.8.2024 17:14

PS. Matkaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
320 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.8.2024 21:07
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.