Kuvaus

Windows 11:ssä on uusia ominaisuuksia jokaiselle

Pidä työpöytäsi järjestyksessä
Windows 11:ssä on helppokäyttöisiä työkaluja, joiden avulla voit optimoida näytön tilaa ja tehostaa työskentelyäsi. Kun lisäät Microsoft 365 -tilauksen, sinulla on kaikki työkalut tehtävien suorittamiseen.

Yhdistä yhdellä napsautuksella
Windows 11:ssä on uusia tapoja pitää yhteyttä. Microsoft Teamsin Chat-toiminnon avulla voit ottaa yhteyttä keneen tahansa (ilmaiseksi) millä tahansa tavalla (puhelu, keskustelu, tekstiviesti, videopuhelu) suoraan tietokoneeltasi. Chat- ja chat-toiminnot on integroitu tehtäväpalkkiin ja Outlook- sekä Kalenteri-sovelluksiin, joten yhteydenpito on helppoa muutamalla napsautuksella.

Microsoftin perheen turvallisuus
Aseta laitteille, sovelluksille ja peleille rajoituksia näytön edessä vietetylle ajalle. Kun aika on kulunut loppuun, voit päättää, annatko lisää aikaa vai et. Valitse se, mikä sopii sinulle ja perheellesi parhaiten.

Windows auttaa pitämään sinut turvassa
Suojaus seuraavan sukupolven viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Jäljittämisen estäminen. Biometriset kirjautumismenetelmät. Kaikki on integroitu, jatkuvasti päivitetty ja ilman lisäkustannuksia. 

 

Ota yhteyttä: Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sähköpostitse tai WhatsApp:lla!

Rehellistä ja luotettavaa kaupankäyntiä Huuto.netissä jo vuodesta 2013!

Microsoftin lisenseillä on 100% aktivointitakuu!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 13 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.