Tuote on myyty käyttäjälle Pohjolan_Eve hintaan 57 €

Kuvaus

Vanha siisti naisten Zenith 1960-luvulta. Siis mekaaninen vetokello. Toimii, sekunttimittausta en kuitenkaan ole tehnyt. Zenithin oma hihna, samoin solki. Molemmat kohtalaisen hyväkuntoisia. Uudehko lasike. Läpimitta 23 mm eli ei aivan pienimmästä päästä. Takana kaiverrus vuodelta 1969, joka on tehty suhteellisen hennosti eli poistettavissa ilman että takakannessa myös näkyvä sarjanumero vahingoittuu. Itse en kaiverruksia poista, elleivät ne ole rumia, koska ilmentävät kellon ikää. Pieniä naarmuja ja kolhuja mutta ikäisekseen hyvä.  -Lähetetään oheisessa kotelossa, joka suojaamassa kelloa isomman pakkauksen sisällä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
57 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.6.2024 17:27
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.6. klo 2:53

Huomenta.

Onko kultaus säilynyt ehjänä?(kuvassa 2 näyttäisi oikean puoleisessa alemmassa korvakkeessa kultaus aika kuluneelta vai vääristääkö kuva?)

Onko kotelo Zenithin oma?

6.6. klo 11:26

Mielestäni kultaus on ehjä lukuunottamatta lähinnä kellon sivussa olevia pieniä lommoja ja naarmuja. Naarmuja on muuallakin mutta kaikki em virheet näkyvät lähinnä luupilla. Kotelo ei ole Zenithin, lieneekö kellokotelo lainkaan? Mutta on hyvä ja vahva.

30.5. klo 18:37

Sale only for Finland?

30.5. klo 18:58

I only sell to identified byers, sorry.