Kuvaus

Tuotteen Zolux Transport Box Gulliver 3 Delux Top Free - opening top kuvaus


Zolux Transport Box Gulliver 3 Delux Top Free - avattava kansi

Zolux Transport Box Gulliver 3 Delux Top Free on täydellinen kuljetusratkaisu lemmikkieläimille. Tämä huippulaadukas kuljetushäkki on suunniteltu tarjoamaan turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen lemmikillesi.

Tämän kuljetushäkin ainutlaatuinen ominaisuus on avattava kansi, joka tekee lemmikin sisään ja ulos päästämisestä helpompaa kuin koskaan. Voit avata kannen yhdellä kädellä, mikä on erityisen kätevää tilanteissa, joissa sinulla on jo kädet täynnä tavaroita.

Kuljetushäkin tilava sisätila tarjoaa lemmikillesi runsaasti tilaa liikkua ja mukavaa oleskelua matkan aikana. Häkin lattiassa on pehmuste, joka lisää lemmikin mukavuutta. Lisäksi, häkin seinissä on tuuletusaukot, jotka varmistavat riittävän ilmanvaihdon ja estävät häkin kuumenemisen.

Zolux Transport Box Gulliver 3 Delux Top Free on valmistettu kestävästä ja kevyestä materiaalista, joka kestää kulutusta ja suojaa lemmikkiäsi ulkoisilta iskuilta. Kuljetushäkki on helppo koota ja purkaa, mikä tekee siitä erittäin kätevän matkakumppanin. Häkki on myös varustettu turvallisella lukitusjärjestelmällä, joka estää lemmikkiä pakenemasta matkan aikana.

Zolux Transport Box Gulliver 3 Delux Top Free on täydellinen valinta lemmikkisi turvalliseen kuljetukseen. Tilaa tämä huippulaadukas kuljetushäkki ja anna lemmikillesi paras mahdollinen matkustuskokemus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 9 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.