Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tietoa Tritaniumstore.fi – verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteiden myynnistä vastaa Oy Tritanium Finland Ltd (Y-tunnus 2557173-3). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitamme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Vaihto- ja palautusehdot
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottohetkestä alkaen. Kuluttajan on aina ja erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle. Tilauksen peruutuksen voi ilmoittaa joko soittamalla tai vapaamuotoisesti lähettämällä sähköpostia.

Tuotteen tulee olla täysin alkuperäisessä kunnossa (valmistajan laput ym.), käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta tuotteen täysi hinta voidaan hyvittää. Jos tuote on otettu käyttöön, vastaa kuluttaja itse sen arvon alentumisesta. Jos tuote on myyntikelvoton, kuluttaja vastaa tuotteesta koko sen arvolla.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan toimitettuna Oy Tritanium Finland Oy:n toimipaikkaan asti (ei noudettavaksi Matkahuollosta tai Postista). Oy Tritanium Finland Oy:n kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta.

Yksityisasiakkaat voivat palauttaa tuotteet veloituksetta postitse asiakaspalautuksena. Ohjeet tuotepalautusta varten: Pakkaa tuote alkuperäiseen kirjeeseen / pakettiin, kirjoita paketin päälle teksti ”Asiakaspalautus”, yrityksen nimi, postin logistiikkatunnuksemme sekä osoitteemme. Voit palauttaa tuotteen yhden kerran ilman postimaksua asiakaspalautusta käyttämällä. Mikäli tuote lähetetään / palautetaan toisen kerran, vastaa kuluttaja itse lähetyskuluista. Mikäli olet epävarma tuotteen koosta yms., ota yhteyttä meihin ennen tilausta, näin säästymme turhilta palautuksilta. Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut asiakas maksaa itse.

Asiakaspalautus / Oy Tritanium Finland Ltd
Logistiikkatunnus: 639347
Helatie 4, 80100 Joensuu

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Oy Tritanium Finland Oy pidättää tuotteen omistusoikeuden kunnes tuote on kokonaan maksettu.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla info@tritaniumstore.fi tai puhelimitse 044 7777 501. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Normaalista kulumisesta, tuotteen virheellisestä käytöstä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Epäselvissä tapauksissa reklamoidut tuotteet toimitetaan valmistajalle, joten käsittely kestää yleensä useamman viikon. Mikäli kyseessä on selkeä valmistusvirhe, toimitamme korvaavan tuotteen välittömästi.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Oy Tritanium Finland Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Oy Tritanium Finland Ltd
Y-tunnus 0000000-0
Osoite Helatie 4, 80100 Joensuu
Puhelinnumero +358447777501
Sähköposti vesa.toljander@tritaniumstore.fi