Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Yrityksen omat myyntiehdot.

Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Esineet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta.

Toimitusehdot

EMME LÄHETÄ TAVAROITA !

Tavaroiden nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä Tampereen pääpoliisiaseman löytötavaratoimistosta arkisin kello 13.00 – 15.00 välisenä aikana (Hatanpään valtatie 16 ). Maksu käteisellä tai pankkikortilla.

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!

Poliisin haltuun jääneiden löytötavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta.
Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista
9 §).

Sisä-Suomen poliisilaitos ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Sisä-Suomen poliisilaitos
Y-tunnus 2288666-6
Osoite Hatanpään valtatie 16, 33100 Tampere
Puhelinnumero 0295440131
Sähköposti tampere.loytotavara.huutokauppa@poliisi.fi