x
x
x

myyntiantiikki

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Myyn antiikki esineitä suurimmaksi osakseen, mutta myös muita vanhoja käytettyjä että uusia tavaroita. Huuda useampi kohteeni samaan pakettiin niin säästät postikuluissa.
Jos hintapyyntö ei miellytä, niin hintaehdotuksia voi laitella kohteeseen.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

181 pistettä
98,6 % positiivisia

:(
Eipä ollut kuppikaupasta minulle iloa :( Toinen kuppi oli kolmessa osassa kappaleina ja toisessa oli pitkä hiushalkeama.Toiv. tarkkuutta paketointiin. Paketissa oli nyytti sellaisenaan (kupit yhdessä ) ja tyhjää tilaa ympärillä.Liekö sääst.sanomalehtiä??? 
11.03.2016 13:19
Kohde: 396520410
myyntiantiikki: Vahvaan muovipakkaukseen pakattuna. Täytti sen koko pienen paketin ja kupit siellä keskellä muovin sisällä. Olisin mieluusti lähettänyt ne sillä 7 euron isolla paketilla niin kuin myynti ehdoissa luki, mutta ostaja halusi 4.50eur pienellä ärrä paketilla

:(
Huijari, myi emalikattilan puutteellisten kuvien kanssa, joista ei näkynyt, että emalissa on reikä kattilan sisäpuolella. Ei suostu maksamaan palautuskuluja eikä etukäteen rahoja kattilasta, en huijarille kattilaa palauta, ennenkuin saan rahat tililleni ! 
Ostaja: poistettu-467093
03.01.2016 14:11
Kohde: 386896501
myyntiantiikki: Hei! Kohteen tiedoissa mainittu selkeästi vioista ja kuvissakin näkyy kaikki lohkeamat. Kattilassa ei ole reikiä ollut. Rahat lupasin palauttaa kun ostaja lähettää tuotteen takaisin mutta ostaja ei halunnut palauttaa tavaraa.