Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Laajahko nippu kansikuviltaan eroottissävytteisiä vinyylilevyjä - cheeseceke-levyjä. Näissä levyissä siis enempi tai vähempi paljasta pintaa esillä. Kuvat kertokoon puolestansa mitä kertovatkaan.

Löytyy musiikkia laidasta laitaan. Levykansien kunnot vaihtelevat, mutta yleisarvosana vähintään tyydyttävä. Itse levyjen musikkillinen kunto on silmämääräisesti vähintään tyydyttävä. Kuka perkele näitä nyt rupeaa testikuuntelemaan - tai kuuntelemaan noin yleensäkään.

Koko paketti kerralla ja jos ei mene kaupaksi, niin sitten saa kysellä YV:llä yksittäisten levyjen perään.

Seksi myy, ja on aina käynyt. Albumin kansisuunnittelijat ovat käyttäneet naisia myymään levyjä niin kauan kuin levyjä on ollut. Internetiä edeltävinä päivinä paikallinen levykauppa oli yhtä hyvä paikka kuin mikä tahansa kaverille halvan jännityksen saamiseksi. "Cheesecake" -termiä käytetään levynkansista, joissa on näkyvästi esillä houkuttelevia naisia ??katseenvangitsemistarkoituksessa – semmottinen ikivanha eroottinen kikka markkinoinnissa. Cheesecake -genre on vinyylikeräilijöiden keskuudessa erittäin suosittu, ja levyansia on kerätty ensisijaisesti "epätavallisen" visuaalisuutensa vuoksi kuin vinyylin sisältämän musiikin takia tahi ansiosta eli syystäettä.

Hakusanoja: epäturvalliset vinyylilevyt, herkkänahkaisuus, porno, erotiikka, seksi, sex, paljas pinta, dekoltee, ryntäät.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
69 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2024 9:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.