Kuvaus

Gavin Menzies: 1421. Kun Kiina löysi maailman

  • Genimap, 2005; pehmeäkantinen kirja; 567 sivua; kuvasivuja
  • Kansissa pari pientä painaumaa/pistoreikää jotka juurkaan ei näy kuin ihan läheltä eikä haittaa lukemista. Muuten kirjan on kunnossa
  • HINTA: 8 euroa + toimituskulut 7 euroa = 15 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu vielä muitakin saman myyjän kirjoja samoilla yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

”Perusteellisesti tutkittu…kiehtova ja erittäin vakuuttava väite intohimoisesti ja voimakkaasti kerrottuna.”
-Evening Standard-

Maaliskuun kahdeksantena vuonna 1421 suurimmat laivastot, joita maailma oli koskaan nähnyt, lähtivät matkaan Kiinasta. Laivat, jotkut jopa 150 metriä pitkiä, olivat keisari Zhu Din uskollisten eunukkiamiraalien komennossa. Heidän käskynään oli ”edetä aina maailman ääriin asti”.

Matka kesti kaksi vuotta, ja laivaston palatessa Kiina oli päätöksensä mukaisesti eristäytymässä muusta maailmasta, jota se vasta äskettäin oli syleillyt. Niinpä suuret laivat jätettiin mätänemään, ja asiakirjat niiden matkoista tuhottiin.

Samalla tuhottiin tieto siitä, että kiinalaiset olivat purjehtineet maapallon ympäri vuosisata ennen Magellania, saavuttaneet Amerikan 70 vuotta ennen Kolumbusta ja Australian 350 vuotta ennen Cookia.

Viidentoista vuoden tutkimuksen tulos, 1421 Kun Kiina löysi maailman on Gavin Menziesin kiehtova kertomus tästä ainutlaatuisesta matkasta, hänen löydöistään ja niitä tukevista vakuuttavista todisteista: muinaisista kartoista, tarkasta navigoinnin tuntemuksesta, tähtitieteestä, kiinalaisten tutkimusmatkailijoiden ja myöhempien eurooppalaisten navigoijien säilyneistä kertomuksista sekä merkeistä, joita laivasto jätti jälkeensä.

”Menzies on tuonut esiin jotain aivan uutta…se on hämmästyttävä väite.”
-Guardian-

Asiasanat: löytöretket maailmanympärimatkat merimatkat kiinalaiset merenkulku historia Maantiede. Matkat. Kiinan historia Kiina kiinalainen kuttuuri Aasia kiinalaiset tutkimusmatkailijat laivat merenkulun historia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 12 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 101 vrk 12 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.