Kuvaus

Scho-Ka-Kola Jubiläums Edition -purkki.

Tehty Scho-Ka-Kolan 80-vuotispäivän kunniaksi.

Ilmestyi vuonna 2015.

Tyhjä purkki.

Enemmän sota-ajan designia viivoissa ja väreissä kuin nykyisissä purkeissa, punainen vaaleampi ja valkoinenkin aavistuksen kermaan vivahtava väri kuten sota-aikana oli tai ajan patinaa kuvaamaan.

Postikulut ostajalle.

Taikka sitten nouto.

Huutopakettina Matkahuollon kautta 6,85 euroa, jolloin saat seurantakoodin lähetyksellesi. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 1000 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta. Pakkaan kyllä huolella.

Huomaa, että tavara ei ole uutta, joten aivan minimaalisen pientä kulumaa voi aina olla ja huutaessasi hyväksyt tämän, vaikka en minä tästä mitään löydä.

International shipping possible if buyer pays all costs, but only paying option is bank transfer to my Finnish account. Check it out: https://en.wikipedia.org/wiki/Wire_transfer

NOTE: I WILL NOT SHIP TO RUSSIA.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon muutakin mielenkiintoista vanhaa ja antiikkia ja karkkikeräilyä, suklaapurkkeja ja militariaa!

Hakusanoja: Scho-Ka-Kola Jubiläums Edition, suklaa, suklaarasia, suklaakeräily, kauppa, kauppamuseo, puoti, kaupparekvisiitta, kaupparekvisiittaa, rekvisiitta, rekvisiittaa, kauppa-aihe, purkki, purnukka, suklaapurkki, sota-aika, militaria, Saksa, saksalainen, Natsi-Saksa, Wehrmacht.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 115 vrk 9 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 115 vrk 9 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.