Kuvaus

Vanha kastikekulho.

Olisiko uushopeaa.

Veikkaan, että ikää yli 100v., voi olla myös sota-ajalta.

Kyljessä leima, jossa poronnäköinen rosoisen salmiakkikuvion sisällä. Viittaisiko tänne pohjolan perukoille. Otin kuvan, mutta en tiedä näkyykö, haastava kuvata laitteillani.

Mitat: Pituus leveimmästä kohdasta kahva mukaan lukien noin 20 cm, leveys noin 8,5 cm ja korkeus kahvan yläosaan 11,5 cm. eli aika iso ja näyttävä.

Ajan patinaa, kulumaa.

Kuitenkin hieno mielestäni, jos patinan hyväksyy.

Postikulut ostajalle.

Taikka sitten nouto.

Huutopakettina Matkahuollon kautta 6,85 euroa, jolloin saat seurantakoodin lähetyksellesi. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 1000 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta. Pakkaan kyllä huolella.

Huomaa, että tavara ei ole uutta, joten kulumaa muutakin kulumaa aina voi tällaisessa antiikkiesineessä olla ja huutaessasi hyväksyt tämän. Katso kuvat! Olen yrittänyt listata puutteet tässä mahdollisimman rehellisesti ja totuudenmukaisesti. Huomioi ne, ole hyvä, ja tee oma arviosi.

International shipping possible if buyer pays all costs, but only paying option is bank transfer to my Finnish account. Check it out: https://en.wikipedia.org/wiki/Wire_transfer

NOTE: I WILL NOT SHIP TO RUSSIA.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon muutakin mielenkiintoista vanhaa ja antiikkia!

Hakusanoja:  Kastikekulho, kastikeastia, hopea, hopeaa uushopea, uushopeaa, alpakka, kauppa, kauppamuseo, puoti, kaupparekvisiitta, kaupparekvisiittaa, rekvisiitta, rekvisiittaa, kauppa-aihe ravintola-antiikki, ravintola-antiikkia, keittiöantiikki, keittiöantiikkia, keittiö, astia, kulho, kaadin, vanha, antiikki.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 115 vrk 13 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 115 vrk 13 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.